2777
2789
فعلا یکم کسلی که بهت میشنهاد میکنم یه سفر برو قبلش و بتونی روحتو  به ارامش برسونی این خیلی برات ...

اره عزیزم. این کاری که کردم خوبه پس؟؟

پیجم پیشرفت میکنن؟؟

قبلا یه بحث شدید داشتیم تموم شده

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
سلام ممنون میشم به منم بگی  تودادگاه پیش رو حکم به نفع شوهرم و من میشه یا داداشام و شوهر خواهر ...

. در رفتار و کارهای خود باید عدل و انصاف را رعایت کنید تا به نتیجه برسید.

در موضوعی که شما را در تنگنا قرار داده، با تلاش و کوشش، گشایشی رخ می دهد و به شما کمک می رسد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم حتما همینجور میشه

مرسی عزیزم فدات.

گلم میشه بگی بچه دومم کی باردار میشم؟؟

دیگه راجب زندگیم چی حس میکنی؟؟

پیجم تا تولدم میشه ده کا؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
توجه به مسائل مادی این ارتباط را از بین برد و هیج یک از شما فرصت نکردید عمیق تر به روح یکدیگر نگاه ک ...

درسته دقیقا بیشترشم از طرف همسرم بوده

پیشنهادتم لطفا بگو گلم

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹
حستو بگو اونم به من فکر میکنه؟ حسش به من چطوریه؟ رابطمون چطوری میشه دراخر؟

انرژی شدید دارم که یه مانع بزرگ دارین یه ناراحتیم بینتونه باهاتون تماسم میگیره چون در کل دوست داره اما من یه مانع بزرگ حس میکنم که همه چی به اون مانع بستگی داره نه به حس شما دوتا اگه درست بود بیا تا بگم چیکار کنی

درسته دقیقا بیشترشم از طرف همسرم بوده پیشنهادتم لطفا بگو گلم

در بعضی مواقع ممکنه احساس کنی در رابطتتون متهمید مدام تحت بازجویی قرار می گیری. اما این روزها تمام شده و از این بند آزاد می شوی. تعادل خود را بازیابید و رویکردتان را در روابط اصلاح کن قبل از شروع رابطه جدید چشمتونو باز نگه دارید، به استدلال ها گوش بدید و حقایق را ببینید. در این صورت، دفعه بعد قضاوت مطلوب تری خواهید داشت.

حسش به من چیه؟

شما نه یک دیگر را به خوبی درک می کنید، نه برای هم اهمیتی قائل هستید و نه نیازهای یک دیگر را برآورده می کنید. این رابطه برای شما مناسب نیست و پایان دادن به آن تنها راه بازگشت تعادل و هماهنگی به زندگیتونه

من

یکی از شما  اجتماعیه میخواد بین مردم باشه یکی دیگه درونگرا بیشتر دوست داره مطالعه کنه فیلم ببینه یا همچین جیزی پس من میبینم که شما در کنار هم رشد نمیکنین و به بن بست میرسید بهت توصیه میکنم به ارامش برس اجازه نده کسی واست تصمیم بگیره از عقایدت صرف نطر نکن و ازش محافطت کن اگه درست بود ممنون میشم بگی

در بعضی مواقع ممکنه احساس کنی در رابطتتون متهمید مدام تحت بازجویی قرار می گیری. اما این روزها تمام ش ...

اره واقعا شوهرمم همش منو متهم میدونه و طلبکارم هست فکر میکنه خودش بی ایراده

ممنون عزیزم لطف کردی الهی خیر ببینی

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹
می تونی بگی من کی ازدواج می کنم با حسین یانه  چرا اصلا یه خواستگار هم ندارم

با حسین خوب میبینم ولی یکم صبر داشته باش حس میکنم شبا خوابای اشفته میبینی کلا تو زندگیم خیلی رنج کشیدی  که بخاطر همیناس که مدادم تو استرسی ولی اگه همچین جیزی باشه من برات میبینم که تموم اینا تموم میشه  و دلیل تاخیر ازدواجت انرژی منفیه که تو زندگیته سعی کن یوگا کنی یا همچین چیزی که یکم انرزی مثبت بیاد تو زندگیت و اینکه در اخرش من زندگی خوبیو برات میبینم 

چون خدا همه چیزو راجب تو دیده 

حسش ب من چیه؟حس ششمی؟

من حسشو خوب میبینم اما حس میکنم خودت بین دوتا چیز یا دوتا عشق موندی حسش خوبه اما من میبینم که در اینده شما تو محدودیت قرار میگیری یجورایی هم خودتو هم اون اذیت میشین  یعنی اینجوریکه اولش خوبه بعدش نه و شاید علتش شما باشید البته خودتون بیشتر اذیت میشین 

چراجداشدم

از همان ابتدا ممکن است یکی از شما نتواند ترس های طرف مقابلش را تشخیص دهد، بیش از حد به توجه دیگران نیاز داشته و دوست دارد دیگران سرگرمش کنند. با توجه به این مسائل، هیچکدوم از شما به طور کامل با خواسته های دیگری سازگار نبوده و ممکن است هر دو، از نظر احساسی ناامید شده باشین و هیچ وقت رابطه عاطفی عمیقی بین تان حاصل نشده با

شه