2777
2789
عنوان

رنج من...

226 بازدید | 5 پست

اسمت رو گذاشتم رنجِ من.دیگه نمیخوام اسم خودت رو به زبون بیارم.هر وقتی که دلم میخواد باهات حرف بزنم، هر لحظه که دارم توی ذهنم صدات میزنم بهت میگم رنجِ من...آخه تو رنجِ عمیق منی..رنجِ همه ی عمرمی..زخم لاعلاج و درد بی درمون قلبمی..تو رو چطوری فراموشت کنم؟؟زخمی که هر لحظه سرش باز میشه و خون و چرک ازش بیرون میزنه رو چطوری ندید بگیرم؟؟حرفایی که بهم زدی و تا مغز استخونم رو سوزوند چطوری یادم بره؟ 

میخواستی بری؟؟خب می رفتی.مثل آدم میرفتی.پای نخواستنت وامیسادی و میرفتی.چرا انقدر رنجم دادی آخه؟چرا تا عمق قلبمو آتیش زدی؟چطوری دلت اومد با یه دختر تنها و بی کسی مثل من اینطوری رفتار کنی؟ 

الان چی؟حالا که من نیستم حالت خوبه؟زندگیت رو رواله؟دلت خوشه؟ دیگه غم و غصه و نگرانی نداری؟ تموم شد همه ی دلنگرانیات؟؟راحتی؟ 

چه میدونم، حتما حالت خوبه دیگه.بدون من مزاحم و شاید با عشق جدید معلومه زندگیت قشنگتر میشه.

فرق من و تو همینه.که من بدون تو دارم جون میدم ولی تو نه تنها لحظه ای یاد من نمیفتی بلکه از نبودنم خوشحال و راضی ای. 

آه رنجِ عمیقِ قلبِ من‌...تو بگو چی کار کنم که آروم بگیرم؟ 

کاش میتونستم بغلت کنم و تا ابد توی بغلت زااار بزنم.هنوزم هیچی مثل آغوش تو بهم آرامش نمیده.هییییچچچچییی...

،

۲۲/۳/۱۴۰۱ 

صبح یکشنبه.

جلسه اول آزمون رو رد شدم ولی انقدر پرم از غم تو که جایی واسه ناراحتی این ندارم

همسرت بود یا رلت ؟

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.