2777
2789
خودمونی نشو یکم محل سگم بهش نذار اونوقت جذبت میشه  اینو واقعا میگم بعضیا لیلقت محبتو ندارن  ...

نمیتونم نقش بازی کنم :/

سر همین چیزا از خودم بدم میاد

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😪😪😪😪😪 اذربایجان غربی 

عا، به هرحال این چیزا ربطی به قیافه نداره، و خیلی از پسرا از دختر پر انرژی خوششون میاد 

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!
نمیتونم نقش بازی کنم :/ سر همین چیزا از خودم بدم میاد

ببین نمیدونم چیه ولی دخترا به پسرای مغرور ک رو‌نمیده بهشون 

جذب میشن یکم مغرور بازی در بیار به خدا عاشقت میشه   

این اکانت در دست ۲ تا دختر خاله میباشد 
ببین نمیدونم چیه ولی دخترا به پسرای مغرور ک رو‌نمیده بهشون  جذب میشن یکم مغرور بازی در بیار به ...

نمیدونم 

فقط حالم از این وضع به هم میخوره

عا، به هرحال این چیزا ربطی به قیافه نداره، و خیلی از پسرا از دختر پر انرژی خوششون میاد 

نه بابا من هیچ جام عملی نیس غلیظ ارایش نمیکنم  پلنگ نیستم برا اونه  دوسم نداره 

نه بابا من هیچ جام عملی نیس غلیظ ارایش نمیکنم  پلنگ نیستم برا اونه  دوسم نداره

پلنگو اون کسی میپسنده که دنبال هوسه، میخوای بازیچه شی؟ خیلیا نچرال پسندن

پلنگو اون کسی میپسنده که دنبال هوسه، میخوای بازیچه شی؟ خیلیا نچرال پسندن

بازیچه نه بابا من ۴ ساله  اینو دوس داشتم یکی از اشناهامونه 

یه روز ک استوریمو ریپ زد سر صحبت باز شد و چت کردیم و یه قرار گذاشتیم رفتن گفتم ۴ ساله عاشقتم و فلان اونم گفت نمیتونم وارد رابطه جدی شم 

منم دیگ واقعا شکستم💔

بازیچه نه بابا من ۴ ساله  اینو دوس داشتم یکی از اشناهامونه  یه روز ک استوریمو ریپ زد سر ص ...

این عشق نی کراشه :/

این عشق نی کراشه :/

۴ سال کراش؟  

کراش اونیه ک خوشت بیاد بعد ۸ ماه هم اسمشم یادت بره بعد ۸ ماه  میفهمی عاشقی یا کراش داری  منی ک ۴ ساله اینو دوس دارم اسمش کراش نیس ک  

۴ سال کراش؟   کراش اونیه ک خوشت بیاد بعد ۸ ماه هم اسمشم یادت بره بعد ۸ ماه  میفهمی ع ...

میدونی بهش نرسیدی، علاقه بود ولی هی واسه خودت بزرگش کردی، باور کن حتی اگه میشد تهش میگفتی عه، این که اصلا چیزی ک تو ذهنم بود نیست، تو داشتی از اون چیزیو میساختی که دقیقا دلت میخواست باشه

خودمونی نشو بخدا وقتی محل نزاری همه میان طرفت☹

خودمونی نشم چطور رفیق شیم پس؟ اکیپ دوست رفیق

😔😔شایدم بهتون حسودی میکنن بابا این ملت چشات ریز باشه یه چیز میگن من ک چشام درشته مسخرم میکنن خب او ...

البته منم تو سن بلوغ بودم ب خوشگلی الان نبودم اما اونقدرم زشت نبودم ولی واقعا ادما چقدر نامردن با چند تا حرف ساده اعتماد ب نفسمو نابود کردن ب طوری که باورم شده بود اینقدر زشتم همه حالشون بهم میخوره ازم