2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیشب یه دختره که رفیقم بود دانشگاه حضوری رفتیم بهم گفت وقتی دیدمت باهات حال نکردم :/

از دیشب تا حالا از ذره ذره وجودم متنفر شدم 

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!

خدانکنه 

تو خوشگلترین مخلوق خدایی انقدری خوشگلی که خیلیا لیاقت دیدنشو ندارن انشالله سیرتت قشنگ باشه

اتاق روانشناس امن ترین ملجا برای خستگان است⛓      «در همه چیز زیبا باش!دوستی ات٬عشقت٬اخلاقت٬رفتارت حتی در دوری زیبا باش🌱🌵
دیشب یه دختره که رفیقم بود دانشگاه حضوری رفتیم بهم گفت وقتی دیدمت باهات حال نکردم :/ از دیشب تا حال ...

بیخیال بابا🙂😔 ما هم خدایی داریم 

این اکانت در دست ۲ تا دختر خاله میباشد 
نمیدونم اونی ک دوسش دارم دوسم نداره 🙃 احساس میکنم زشتم به خاطر اون

ربطی نداره عزیزم ، ممکنه یکی ما رو دوس داشته باشه ولی ما دوسش نداشته باشیم طرفم زشت نباشه، اصلا همچین فکری نکن گلم اعتماد به نفس داشته باش

یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹
دیشب یه دختره که رفیقم بود دانشگاه حضوری رفتیم بهم گفت وقتی دیدمت باهات حال نکردم :/ از دیشب تا حال ...

واقعا نمیدونم بعضیا چجوری میتونن همچین حرفی بزنن ، اصلا خودتو ناراحت نکن گلم خودتو دوس داشته باش اینجوری هرکی هرچی بگه اصلا روت تاثیر نمیزاره، اینم الکی ی چرتی گفته

یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹
🥲🥲

میگن دختریکه تو قدرشو ندونستی عشقشو ازت پس میگیره و یروز یکی بهتر از تو عاشقش میشه

اتاق روانشناس امن ترین ملجا برای خستگان است⛓      «در همه چیز زیبا باش!دوستی ات٬عشقت٬اخلاقت٬رفتارت حتی در دوری زیبا باش🌱🌵
ربطی نداره عزیزم ، ممکنه یکی ما رو دوس داشته باشه ولی ما دوسش نداشته باشیم طرفم زشت نباشه، اصلا همچی ...

بگو مگه من بت حال دادم میگی حال نکردم!؟

2824
2823
2791
2779
2792