2777
2789

کاش زشت بودم اسی ای کاش منم زشت بودم ولی اینجوری آتیش نمی‌گرفتم نمیشکستم 

درسته بازی خوبه ولی نه با قلب کسی من تو رو آرزو کردم خدا دادت به اون یکی همه میگن تو با عشقت بی رحمی ....                                                                                                                                         در آرزو مرگ انتظار عزرائیل را میکشم ............

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ربطی نداره عزیزم ، ممکنه یکی ما رو دوس داشته باشه ولی ما دوسش نداشته باشیم طرفم زشت نباشه، اصلا همچی ...

حالا بگم پسرم بدترم میشه نه؟

از احساساتی بودنم متنفرم :/

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!
حالا بگم پسرم بدترم میشه نه؟ از احساساتی بودنم متنفرم :/

عه پسری ببخشید ، ولش کن بابا این چون پسر بودی خواسته مثلا حالتو بگیره ، احساساتی هم باشی چه اشکالی داره ولی توهم مثل اون اعتماد بنفس داشته باش اصلا محلش نزار تا فک نکنه خبریه

یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹
عه پسری ببخشید ، ولش کن بابا این چون پسر بودی خواسته مثلا حالتو بگیره ، احساساتی هم باشی چه اشکالی د ...

من میبینم چقد سمت اون پسری که برونگراس کشش داره 

حالم به هم میخوره از اینکه ساده باشم و مهربون 

وقتی میبینم چطور جذب بقیه میشن و روشون کراش میزنن حس میکنم مشکل از خودمه که تنهام

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!
من میبینم چقد سمت اون پسری که برونگراس کشش داره  حالم به هم میخوره از اینکه ساده باشم و مهربون ...

تو از دختره خوشت میاد؟ بنظر منکه مشکل از تو نیست هرکی ی شخصیتی داره، اون دختره شاید از پسرای پررو خوشش میاد دلیل نمیشه تو بدباشی که

تو از دختره خوشت میاد؟ بنظر منکه مشکل از تو نیست هرکی ی شخصیتی داره، اون دختره شاید از پسرای پررو خو ...

خوشم میومد قبلا ولی اون ردم کرد ، با این حال چون تو اکیپ بودیم موندم و رفیق شدم باهاش حالا ک دانشگاه حضوری شد روز اول دیدمش هرچی خواستم بهش نزدیک شم اون اصلا سرش تو کار خودش بود و بهم کشش نداشت, ولی با یه پسره دیگه که تو اکیپه با اینکه رفیقن کاملا ، هی بهش میگه اینطوری خوشگل شدی یا چی ، اصلا بهم میریزم ، این برام شده یه مثال از تموم دخترایی ک میخوام جذبشون کنم ولی نمیتونم، من از دخترایی خوشم میاد که متفاوت باشن پر انرژی دنبال دیوونه بازی این داستانا ولی خب من یه پسر ساده و آرومم و زبونم چرب و نرم نیست و دلم نمیاد کسیو اذیت کنم پ براشون جذاب نیستم :(

خوشم میومد قبلا ولی اون ردم کرد ، با این حال چون تو اکیپ بودیم موندم و رفیق شدم باهاش حالا ک دانشگاه ...

خب اون دخترو نمیدونم ولی من خودم بیشتر جذب پسرایی میشم که خودشونو مغرور میگیرن و به دخترا محل نمیدن زیاد...

منم یکبار دوتا از دوستام گفتن بیاین درمورد چهره هم نظر بدیم جفتشون منو تخریب کردن گفتن چشات ریزه مثل قورباغست هیچ چیز خوشگلی تو صورتت نداری تنها چیزی ک بدک نیست اینه که مژت بلنده بعدم ناراحت شدم گفتن چقدر لوسی جنبه نداری(من واقعا خوشگلم همه بهم میگن نمیدونم چرا اینطوری گفتن بخاطر اونا تا مدتها تو اینه ب خودم نگاه نکردم 😔)

خب اون دخترو نمیدونم ولی من خودم بیشتر جذب پسرایی میشم که خودشونو مغرور میگیرن و به دخترا محل نمیدن ...

خب من همینم به جایی نرسیدم 

چون وقتی نزدیک طرف شم خیلی خودمونی میشم :/

منم یکبار دوتا از دوستام گفتن بیاین درمورد چهره هم نظر بدیم جفتشون منو تخریب کردن گفتن چشات ریزه مثل ...

😔😔شایدم بهتون حسودی میکنن بابا این ملت چشات ریز باشه یه چیز میگن من ک چشام درشته مسخرم میکنن خب اونی هم ک دوسش دارم یکم مغرور بازی در میاره فک میکنم زشتم بخاطر اون نمخواد باهام بره تو رابطه 

این اکانت در دست ۲ تا دختر خاله میباشد 
خوشم میومد قبلا ولی اون ردم کرد ، با این حال چون تو اکیپ بودیم موندم و رفیق شدم باهاش حالا ک دانشگاه ...

والا نمیدونم این بعضی دخترا چی میخوان بعضی پسرا چی میخوان طرف هم بهم میگه تو پر انرژی هستی زیادی گوگولی هستی و … 

ولی نمیخوام برم تو یه رابطه جدی میترسم 

حالا برگشته میگه اگ دختر بی ابرو بودی ۱۰۰٪ میرفتن تو رابطه 

ولی پاکی معصومی در عین حال پر انرژی میترسم برم تو رابطه جدی 

حالا منم فک‌ میکنم زشتم ب خاطر اونه 🙂🥲

والا نمیدونم این بعضی دخترا چی میخوان بعضی پسرا چی میخوان طرف هم بهم میگه تو پر انرژی هستی زیادی گوگ ...

پسره ابله گوسفند :/

اهل کجایی

خب من همینم به جایی نرسیدم  چون وقتی نزدیک طرف شم خیلی خودمونی میشم :/

خودمونی نشو یکم محل سگم بهش نذار اونوقت جذبت میشه  اینو واقعا میگم بعضیا لیاقت محبتو ندارن