2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیشب یه دختره که رفیقم بود دانشگاه حضوری رفتیم بهم گفت وقتی دیدمت باهات حال نکردم :/

از دیشب تا حالا از ذره ذره وجودم متنفر شدم 

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!

خدانکنه 

تو خوشگلترین مخلوق خدایی انقدری خوشگلی که خیلیا لیاقت دیدنشو ندارن انشالله سیرتت قشنگ باشه

اتاق روانشناس امن ترین ملجا برای خستگان است⛓      «در همه چیز زیبا باش!دوستی ات٬عشقت٬اخلاقت٬رفتارت حتی در دوری زیبا باش🌱🌵
دیشب یه دختره که رفیقم بود دانشگاه حضوری رفتیم بهم گفت وقتی دیدمت باهات حال نکردم :/ از دیشب تا حال ...

بیخیال بابا🙂😔 ما هم خدایی داریم 

این اکانت در دست ۲ تا دختر خاله میباشد 
نمیدونم اونی ک دوسش دارم دوسم نداره 🙃 احساس میکنم زشتم به خاطر اون

ربطی نداره عزیزم ، ممکنه یکی ما رو دوس داشته باشه ولی ما دوسش نداشته باشیم طرفم زشت نباشه، اصلا همچین فکری نکن گلم اعتماد به نفس داشته باش

یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹
دیشب یه دختره که رفیقم بود دانشگاه حضوری رفتیم بهم گفت وقتی دیدمت باهات حال نکردم :/ از دیشب تا حال ...

واقعا نمیدونم بعضیا چجوری میتونن همچین حرفی بزنن ، اصلا خودتو ناراحت نکن گلم خودتو دوس داشته باش اینجوری هرکی هرچی بگه اصلا روت تاثیر نمیزاره، اینم الکی ی چرتی گفته

یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹
🥲🥲

میگن دختریکه تو قدرشو ندونستی عشقشو ازت پس میگیره و یروز یکی بهتر از تو عاشقش میشه

اتاق روانشناس امن ترین ملجا برای خستگان است⛓      «در همه چیز زیبا باش!دوستی ات٬عشقت٬اخلاقت٬رفتارت حتی در دوری زیبا باش🌱🌵
ربطی نداره عزیزم ، ممکنه یکی ما رو دوس داشته باشه ولی ما دوسش نداشته باشیم طرفم زشت نباشه، اصلا همچی ...

بگو مگه من بت حال دادم میگی حال نکردم!؟