2777
2789
عنوان

چطوری با پسر داییم ازدواج کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 46 پست
دقیقا همه اطرافیان اینو می گن از این دختر بهتر کجا می تونین پیدا کنین زنداییم خیلی حساسه یدونه بخاد ...

به هیچ کس رو نده نزار اذیتت کنن!!! کسی اینو گفت بگو من بهش به چشم برادری نگاه میکنم وقتی میبینی زنداییت نمیاد پسره هم تمایلی نشون نمیده یکاری نکن بعدا کسیو گرفت فکر کنن داری حسرت میکشی ولی بنظرم پسر رو دیدی بهونه پیدا کن باهاش حرف بزن حرفتم تابلو نباشه کسی شنید فکر کنه داری نخ میدی مثلا حرفای روزمره و ساده باشه ببین اونم علاقه ای داره حرفو با تو ادامه بده 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری تلاش کنم؟ می خواستم همه نظرشونو بگن

والا جسارت به کسی نباشه اینجا فقط یه عده عاقلن باقی اومدن فقط نظرات پرت و پلا میگن

تلاشم خودت بسته به شرایط خودتو روحیت یه راهی پیدا کن رشتش چی بوده؟؟؟ 

والا جسارت به کسی نباشه اینجا فقط یه عده عاقلن باقی اومدن فقط نظرات پرت و پلا میگن تلاشم خودت بسته ...

مهندسی تأسیسات خونده خیلی دلم می خواد مامانم می گه تو رفتارت یجوره فک می کنه تو خوشت نمیاد

مهندسی تأسیسات خونده خیلی دلم می خواد مامانم می گه تو رفتارت یجوره فک می کنه تو خوشت نمیاد

بنظر منم چون امیدی بهت نداره جلو نمیاد 

فدات عزیزم قربونت شما اهل کجایین؟ 

من تهران هستم 

واسه این پرسیدم کجایی که خواستم بدونم اگه تهرانی بیشتر راهنماییت کنم ولی خب از تبریز نمیشه 

فدات یعنی فرهنگ تبریز با تهران فرق داره

فرق که صددرصد اصلا ما بچه های این دوره زمونه که با ماهواره و فضای مجازی بزرگ شدیم فرهنگمون با امثال مادر و زندایی خیلی متفاوته بعدشم مهم طرز فکر پسرس 

ولی تو باید شانس خودتو امتحان کنی نباید بعدها حسرت بکشی که اونم منو میخواست ولی من مغرور بازی در اوردم

بنظرم یکم با روی خوش باهاش رفتار کن 

من میگم در رابطه با درس و رشتش یه بهونه پیدا کن باهاش صحبت کن ببین از پیام دادن تو خوشحال میشه یا نه 

ااگه پیام دادی و سر بالا جوابتو داد یعنی‌نمیخواد رو بده 

ولی اگه با روی خوش‌ جوابتو داد حتما اونم حسی داره 

ولی بی تلاش نزار بمونه