2777
2789
عنوان

چطوری با پسر داییم ازدواج کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 46 پست
تقریبا هم سطحیم حالا داییم برا پسرش سه طبقه خونه جدیذ درست کرده

امیدوارم وصلت سر بگیره چون میدونم خدا نکرده برن سراغ کس دیگه خیلی غصه میخوری امیدوارم هیچوقت این حس و تجربه نکنی ولی الانم کاری‌نکنی که بعدا پشیمون بشی سعی کن خیلی ریز و قایمکی تلاشتو بکنی 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
همه تو فامیل می گن به زنداییم از الین دختر خوب نمی تونی پیدا کنی بعد من 26 سالمه پسر داییم 31 سالشه ...

اگه زنداییت مخالفه کار سخته!!! خواستگار نداشتی از فامیل؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم وصلت سر بگیره چون میدونم خدا نکرده برن سراغ کس دیگه خیلی غصه میخوری امیدوارم هیچوقت این حس ...

من غصه می خورم شب و روز گریه می کنم خیلی بده همه از اول من و اون برا هم درنظر گرفته بودن هی می گن اعصابم بهم ریخته شانسهم ندارم خواستگارام که میان یا خیلی از ما بالاترن یا پایین هم سطح نمیاد ازدواج کنم راحت بشم از این عذاب

من غصه می خورم شب و روز گریه می کنم خیلی بده همه از اول من و اون برا هم درنظر گرفته بودن هی می گن اع ...

خب تا الان خاستگار اومده پسر داییت هیچ واکنشی نشون نداده؟؟؟ از همه مهمتر اونه 

نه بابا درگیر درس و دانشگاه بود بعد رفت سر کار الانم شب و روز درگیر ساختمانه

بنظرم تمایلی بهت نداره یعنی اینجوری حدس میزنم چون اگه دوست داشت سر سوزنی ابراز میکرد حداقل با بزرگترا صحبت میکرد چون سنتونم به ازدواج میخوره الانم حتما شرایط ازدواج داره !!! وقتی‌ تورو میبینه چجوری رفتار میکنه؟؟؟ تو خودت دانشگاه رفتی؟؟

بنظرم تمایلی بهت نداره یعنی اینجوری حدس میزنم چون اگه دوست داشت سر سوزنی ابراز میکرد حداقل با بزرگتر ...

اره منو دیدنی نگاه می کنه سرشو میندازه پایین منم یکم مغرورم اصلا سلام اینا نمیدادم بهش نوجوانی بدم میومد ازش بعدا همه تعریف کردن دیدم واقعا پسر خوبیه تو این دوره زمونه منم ارشد پلاسما پزشکی دارم امسال تموم کردم

اره منو دیدنی نگاه می کنه سرشو میندازه پایین منم یکم مغرورم اصلا سلام اینا نمیدادم بهش نوجوانی بدم م ...

خب چیزی ام کم نداری که پس دردشون چیه!!! بنظرم لازمه شک کنه که بهش علاقه داری چون لابد اونم مثله تو مغروره

بنظرم تمایلی بهت نداره یعنی اینجوری حدس میزنم چون اگه دوست داشت سر سوزنی ابراز میکرد حداقل با بزرگتر ...

خودم میدونم دوسم نداره ولی اخه میدونین اعتماد بنفسم بیاد پایین از لحاظ قیافه همه می گن خوشگلی از هر لحاظ خانواده همه چی اوکیم الان استرس گرفتم نتونم ازدواج کنم خونه اونم از من زودتر ازدواج می کنه 

خودم میدونم دوسم نداره ولی اخه میدونین اعتماد بنفسم بیاد پایین از لحاظ قیافه همه می گن خوشگلی از هر ...

وای نگرانیتو درک میکنم حق داری!!! بالاخره باید یکاری کرد دیگه تو میگی پسره نمیخواد زن داییتم نمیخواد ولی تو میخوای 

یا باید تلاش کنی بدستش بیاری 

یا یجوری رفتار کنی که از سرت بیفته که بعدا یوقت اذیت نشی😔

خب چیزی ام کم نداری که پس دردشون چیه!!! بنظرم لازمه شک کنه که بهش علاقه داری چون لابد اونم مثله تو م ...

دقیقا همه اطرافیان اینو می گن از این دختر بهتر کجا می تونین پیدا کنین زنداییم خیلی حساسه یدونه بخاد لباس بخره بازارو زیرو می کنه حرف فامیل خستم کرده