تقریبا هم سطحیم حالا داییم برا پسرش سه طبقه خونه جدیذ درست کرده
امیدوارم وصلت سر بگیره چون میدونم خدا نکرده برن سراغ کس دیگه خیلی غصه میخوری امیدوارم هیچوقت این حس و تجربه نکنی ولی الانم کارینکنی که بعدا پشیمون بشی سعی کن خیلی ریز و قایمکی تلاشتو بکنی
قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
امیدوارم وصلت سر بگیره چون میدونم خدا نکرده برن سراغ کس دیگه خیلی غصه میخوری امیدوارم هیچوقت این حس ...
من غصه می خورم شب و روز گریه می کنم خیلی بده همه از اول من و اون برا هم درنظر گرفته بودن هی می گن اعصابم بهم ریخته شانسهم ندارم خواستگارام که میان یا خیلی از ما بالاترن یا پایین هم سطح نمیاد ازدواج کنم راحت بشم از این عذاب
نه بابا درگیر درس و دانشگاه بود بعد رفت سر کار الانم شب و روز درگیر ساختمانه
بنظرم تمایلی بهت نداره یعنی اینجوری حدس میزنم چون اگه دوست داشت سر سوزنی ابراز میکرد حداقل با بزرگترا صحبت میکرد چون سنتونم به ازدواج میخوره الانم حتما شرایط ازدواج داره !!! وقتی تورو میبینه چجوری رفتار میکنه؟؟؟ تو خودت دانشگاه رفتی؟؟
قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
بنظرم تمایلی بهت نداره یعنی اینجوری حدس میزنم چون اگه دوست داشت سر سوزنی ابراز میکرد حداقل با بزرگتر ...
خودم میدونم دوسم نداره ولی اخه میدونین اعتماد بنفسم بیاد پایین از لحاظ قیافه همه می گن خوشگلی از هر لحاظ خانواده همه چی اوکیم الان استرس گرفتم نتونم ازدواج کنم خونه اونم از من زودتر ازدواج می کنه