2777
2789
عنوان

چطوری با پسر داییم ازدواج کنم؟؟

1122 بازدید | 46 پست

لطفا کمکم کنین من از بچگی مامان بزرگم منو برا پسر داییم می گفت پسر داییم همسایمونه پسر هوبیه اولش مشتاق بودن الان زنداییم دنبال دختر دیگه این😢😢😢

برو در خونشون بگو :

پسرررررردایی جان مُو تو رو مَیوم تو مو رو مَیی ؟!!!!!!!! 🤣🤣🤣

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لابد پسره نخواسته یا شایدم زنداییت مخالفه!!! چقدر بده از بچگی یچیز‌و میندازن تو سر بچه ها!!! پسر داییتم علاقه ای بهت نشون داده؟؟؟ 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
لابد پسره نخواسته یا شایدم زنداییت مخالفه!!! چقدر بده از بچگی یچیز‌و میندازن تو سر بچه ها!!! پسر دای ...

پسر داییم خیلی پسر ساده ای و سر به زیر ولی خب همیشه با بابام صحبت می کنه تو ساخت خونمون به بابام کمک کرده

لابد پسره نخواسته یا شایدم زنداییت مخالفه!!! چقدر بده از بچگی یچیز‌و میندازن تو سر بچه ها!!! پسر دای ...

زنداییم خیلی حساسه چون تک پسره یکمم الان وضع مالیشون خوبتر شده هرروز خونه ما بودن الان اصلا نمیاد

زنداییم خیلی حساسه چون تک پسره یکمم الان وضع مالیشون خوبتر شده هرروز خونه ما بودن الان اصلا نمیاد

شما وضع مالیتون چطوره؟؟؟ از بچگی‌دوسش‌ داشتی؟؟؟ 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
شما وضع مالیتون چطوره؟؟؟ از بچگی‌دوسش‌ داشتی؟؟؟ 

همه تو فامیل می گن به زنداییم از الین دختر خوب نمی تونی پیدا کنی بعد من 26 سالمه پسر داییم 31 سالشه میگه من دنبال دختر 20 سالم😢