2777
2789

میاین تاپیک اخرم بااجازه استارتر 

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قشنگم ازت خواهش میکنم اعتماد به نفس داشته باش..طوری رفتار کن پیش اونا که انگار همون خونه کوچیک برات مثل کاخه ببین بخدا من اینارو از رو تجربه بهت میگم،خودتو دست کم نگیریااا نه خودتو و نه خانوادتو..اینطوری خانواده همسر آیندت و خود همسرت خیییلی بهت احترام میزارن

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛

مام خونمون کثیف بود عین سگدووونی!! چون پدرم ادم کثیفیه و من با مامانم زندگی میکردم. ۱ ماه صبح تا شب کارکردم تمیزش کردم مبلم نداریم تازه. بعد که قرار شد بیان بابام گف نمیخوام و میخندید💔ما یکسال منتظر همچین روزی بودیم و من با تمام جونم سگدونیشو تمیز کردم که اخرش ...

This is a new life🫀🎶                                                  . ... من اونی‌ام که از زندگیش میشه سریال درام ساخت.سنم زیادنیست ولی تجربه‌های بد و خوبم اندازه‌ی یه پیزرنه کهنه ساله😅تااینجای زندگی و بعد از افسردگی حاد و رسیدن به خوشبختی و حس خوبِ ساختگی و هزاران چیزدیگه فهمیدم همه‌چیو به شوخی بگیر و فقط ردشو.رد شو! خب؟ چه خوب چه بد فقط رد شو از همچی! این یکی از راهای دور زدنِ زندگیه🤫اگه تااینجا بیومو خوندی ینی به حرفام نیازداشتی.قوی باش همین رفیق💜

به خودت افتخار کن و خودت باش ، اگر میخوادت باید هرطور که هستی بخواد ، از خودتون خجالت نکش اگر که خانواده ای گرم و صمیمی داری ، اگر که پدر و مادر رو دوست داری ، خجالت نداره :)

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز