2777
2789
انشالله ک درست بشه 🙏😘

خوشبخت بشی‌زیبای من♥️

This is a new life🫀🎶                                                  . ... من اونی‌ام که از زندگیش میشه سریال درام ساخت.سنم زیادنیست ولی تجربه‌های بد و خوبم اندازه‌ی یه پیزرنه کهنه ساله😅تااینجای زندگی و بعد از افسردگی حاد و رسیدن به خوشبختی و حس خوبِ ساختگی و هزاران چیزدیگه فهمیدم همه‌چیو به شوخی بگیر و فقط ردشو.رد شو! خب؟ چه خوب چه بد فقط رد شو از همچی! این یکی از راهای دور زدنِ زندگیه🤫اگه تااینجا بیومو خوندی ینی به حرفام نیازداشتی.قوی باش همین رفیق💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ممنونم از راهنماییت من اعتماد بنفسم بالاست ولی نمیدونم چرا ب این چیزا فکر میکنم و استرس میگیرم

ببین بزار ی چیزی بگم بهت..مادرشوهر من خونه پدرش فکر کنم کلا با اتاق و سالن و آشپزخونه ۴۰متر باشه..ولی وقتی تعریف میکنه طوری تعریف میکنه که انگار ی کاااخ با اینکه خودشم میگه ها.‌‌..مثلا میگه خونه بابام کلا ۴۰ متره ولی آنقدر خوشیم میریم اونجا،مامانم هرچی دلمون بخواد میکنه برام همیشه در خونش به روم بازه،هرموقع دلم بخواد میرم و خداروشکر خونه بابام هس و کلااا سرتو درد نیارم با اینکه شاید خانواده خوبی نداره ولی همیشه با حرفاش سربلند نشون میده اونارو و کل فامیل هم بهش احترام میزارن

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
نمیشه عزیزم پدرم روانیه مشکل داره. مفصله نمیشه توضیح داد غم دنیا تو دلمه بخاطر داشتن همچین پدری ک هم ...

خداکمکت کنه عزیزم انشالله خوشبخت بشی پدرهرچیم بدباشه بازم پدربدآدمونمیخوادحتی پدربدباشم بنظرم خداکنه همیشه سایش روسرادم باشه 

اگ خونوادش وخودش فهمیده وباشعورباشن وشرایط رودرک کنن هیچ مشکلی نداره اصلنم ناراحت نباش

مهم شخصیت وشعورطرفینه وگرنه خونه کوچیک وبزرگ نداره طرف توقصره اصلانمیشه بهش گفت آدم 

قربونت برم خوشبخت بشی آجی

خداکمکت کنه عزیزم انشالله خوشبخت بشی پدرهرچیم بدباشه بازم پدربدآدمونمیخوادحتی پدربدباشم بنظرم خداکنه ...

نه امیدوارم هرچی زودتر بمیره ک هممون راحت شیم. قضیه ما فقط خواستگادی نیس که این آدم همیشه عذابمون میده و لذت میبره

This is a new life🫀🎶                                                  . ... من اونی‌ام که از زندگیش میشه سریال درام ساخت.سنم زیادنیست ولی تجربه‌های بد و خوبم اندازه‌ی یه پیزرنه کهنه ساله😅تااینجای زندگی و بعد از افسردگی حاد و رسیدن به خوشبختی و حس خوبِ ساختگی و هزاران چیزدیگه فهمیدم همه‌چیو به شوخی بگیر و فقط ردشو.رد شو! خب؟ چه خوب چه بد فقط رد شو از همچی! این یکی از راهای دور زدنِ زندگیه🤫اگه تااینجا بیومو خوندی ینی به حرفام نیازداشتی.قوی باش همین رفیق💜
اگ خونوادش وخودش فهمیده وباشعورباشن وشرایط رودرک کنن هیچ مشکلی نداره اصلنم ناراحت نباش مهم شخصیت وش ...

مرسی ازتون فک نمیکردم انقد ادمای مهربون پیدا بشه 

انشالله ک شادیا نصیب دل مهربونت بشه😘

خیلیم خوب  انشالله منم بتونم

حتمااا میتونی دختر خودتو دست کم نگیر😍👑

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
ممنونم عزیزم خیلی بهم انرژی دادین و حالمو بهتر کردین 

قربون تو عروس قشنگ♥️

به نقل از آیت الله العظمی اراکی: زمانی در ایران هر جا آتش روشن میکردند مردم برای بردن زغال گداخته و روشن کردن کرسی، تنور یا منقل به آنجا میرفتند در ماه خداییِ محرم، در نزدیکی خانه یک زن بدکاره، هیئتی به پا شده بود. زن هم برای بردن آتش به محل رفت و سوال کرد زیر دیگتان روشن است؟ آتش میخواهم.  گفتند بله برو بردار. زن سمت دیگ رفت، و دید آتش خاموش شده خم شد و به هیزمها فوت کرد. مقداری از خاکستر به چشمش پاشید اما ادامه داد تا جایی که هیزمها دوباره روشن شدند. همان اندازه که میخواست برداشت و رفت.اما...همان شب خوابی دید . او دید چند نفر به گردن،دستهاو پاهایش غل و زنجیر بسته و میبرند تا عذابش کنند و هرچه فریاد میزد شما را به خدا ولم کنید کسی گوش نمیداد . زن،بانویی دید که از دور به آنها نزدیک میشد. مأمورهای عذاب با دیدن بانو زنجیرها را رها کردند. بانوی بزرگوار ایستادند و فرمودند چرا میبردیش. گفتند چون بدکاره و فاسد است . بانو گفت نههه... او نگذاشت آش نذری مجلس حسینم خراب شود ... دیگ را روشن نگهداشت. او بخاطر حسینم چشمهایش اذیت شد بخاطر حسین من رهایش کنید ....زن با ترس بسیاری وحشت زده از خواب بیدار شد و مدام با گریه و زاری از حضرت مادر، زهرای اطهر علیهاالسلام، کمک میخواست تا یاریش کند برای پاکدامنی.او همان زن انگشت نمای شهر، توبه کرد و با یاری حضرت زنی مومنه شد تا جایی که هر زمان و هر کجا روضه ای برای حضرت ارباب به پا میشد دنبالش میرفتند و او را دعوت میکردند.  و با اولین جمله روضه خوان " السلام علیک یا ابا عبدالله" زن به شدت گریه میکرد و شیون جانسوزش بلند میشد  جون و زندگیم فدات یا حضرت حسین علیه السلام که در ❤ خدایی و رضای تو رضای پروردگارمه   تو بحث کردن دانش و ادب مهمه
درسته🙏من همیشه درباره این چیزا مشکلی ندارم اما نمیدونم چرا یهو حس کردم زشت هس

اينو يادبگير انتخاب كني بعضي چيزا رو نبين تو زندگي اصلا به چشمت نيان . مرتب كن خونه رو اما حرص چيزي رو نخور .

مرنج و مرنجان