2777
2789
عنوان

دوفامد۱۰

| مشاهده متن کامل بحث + 5818 بازدید | 64 پست
مبارکه❤❤❤💃💃💃💃💃💃💃 فردا مستقیم برو آزمایش بتا بده تولد آقا چه هدیه ای گرفتی خوش ب سعادتت منم دع ...

ایشالا ب حق این شب عزیز دوتامون مثبت بشیم من یکی دوهفته دیگ میرم حرم اخه خونه مادرشوهرم اینا اونجا کنار ضریح برات دعا میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا ب حق این شب عزیز دوتامون مثبت بشیم من یکی دوهفته دیگ میرم حرم اخه خونه مادرشوهرم اینا اونجا ک ...

ممنون عزیزم منم دعات میکنم برای اینک مطمئن بشی برو آزمایش یا فردا صبح دوباره بی بی بزار

سلام بچه ها نگفتین دوتا خط نزدیک بهمه میشه اعتماد کرد بهش بعداز ۵ دقه افتاده دوتا خط هم پررنگ

بله اعتماد کن چه جورم به نظرم زود تر برو آزمایش چون درد داری زیر نظر دکتر باشی خیلی بهتره چون بعد 3 سال باردار شدی خیلی مراقب خودت و نی نی باش

سلام بچه ها نگفتین دوتا خط نزدیک بهمه میشه اعتماد کرد بهش بعداز ۵ دقه افتاده دوتا خط هم پررنگ

مبارکت باشه نگفتم انشالله یه جواد از امام رضا بگیری حالا جواد نشد رضا رضا نشد معصومه خلاصه من میگم پسره خخ ولی ببین مثبته ها مراقب باش برو آزمایش دکتر خیلی برات خوش حال شدم یاد خودم افتادم💋❤️😍💃

مبارکه❤❤❤💃💃💃💃💃💃💃 فردا مستقیم برو آزمایش بتا بده تولد آقا چه هدیه ای گرفتی خوش ب سعادتت منم دع ...

انشالله شمام بارداری امام رضا جوادی معصومه ای یا رضایی بهت میده شک نکن