2777
2789

بچه ها یک کمپین توی خبرگزاری فارس که یک سایت خیلی معتبر هست زده شده برای لغو این طرح لطفا برید و حمایت کنید حتی اگر کنکوری نیستید چون واقعا کنکور به اندازه کافی چالش داره و دیگه جایز نیست از این بیشتر به بچه ها و خانواده ها فشار وارد کنه توی نامه هم مهم ترین معایبش گفته شده حتما بخونید تا متوجهش بشید تا همین الان هم با اینکه تازه منتشر شده خیلی ها اومدن حمایت کردن 

اگر تعداد برسه به

۱۰۰۰ نفر : پیگیری از مسئول مربوطه

۱۰۰۰۰ نفر : پیگری از عالی ترین مسئول

۵۰۰۰۰ نفر : میره صحن علنی مجلس

که میرسه ان شاالله.

لطفا این قضیه رو با تعویق کنکور ۴۰۰ قاطی نکنید که اون هیچ منطقی نداشت ولی این یکی فرق میکنه با کلی منطق و آینده کلی از بچه ها...

لینکش رو میذارم حتما حمایت کنید(شماره رو وارد می کنید کد میاد براتون اون رو میزنید و تموم میشه خیلی راحت هست سایت هم معتبره کاملا) و کامنت بذارید حتی اگر کنکوری نیستید و حتما بفرستید برای بقیه و دوستاتون.

اینجا هم حتما نظر بدید که تاپیک رو ببینن خیلی ها ، قدرت نی نی سایت رو دست کم نگیرید.😂❤️

https://www.farsnews.ir/my/c/147261

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به ضرره گلم کاربلدا و مشاور خوباش میگن به ضرره واسه ۱۴۰۲ ها اینا شدن موش ازمایشگاهی وقتی ضرر کنی اون ...

من از این که عمومیا تو کنکور بیاد حالم بهم میخوره 

بعدش به درصد 60 درصدی راضیم 

https://www.karzar.net/14168 بچه‌ها اینم برو امضا کن شنیدی که ۲۰ درصدشو کم کردن ادامه بدیم لغو میشه

امضا کردم قبلا نه نشنیدم کی گفته؟😧

من از این که عمومیا تو کنکور بیاد حالم بهم میخوره  بعدش به درصد 60 درصدی راضیم

ای بابا چقدر سطحی فکر میکنی عمومی رو میتونی بخونه راحت ولی اینکه توی نهایی تقلب بشه و حقت رو بخورن بعد هم ۶۰ درصد توی کنکورت تاثیر قطعی بذاهر مشکلی نداره؟

بابا تاقیر قطعی معدل از شصت رسیده به چهل دیروز گفتن توو اینستا پرشده

چه خوب اگر واقعی باشه ولی اگر ۱ درصد هم هست باید مثبت بشه چون تقلب هست.

خب توی سایت معتبر اخبار یا سایت سنجش چیزی نگفتن؟

ای بابا چقدر سطحی فکر میکنی عمومی رو میتونی بخونه راحت ولی اینکه توی نهایی تقلب بشه و حقت رو بخورن ب ...

تو الان فکر میکنی تو کنکور تقلبی نمیشع 

خیلی تقلب میشه رو نمیکنن و لو نمیره 

تو الان فکر میکنی تو کنکور تقلبی نمیشع  خیلی تقلب میشه رو نمیکنن و لو نمیره

چرا عزیزم میشه ولی کنکور یکبار هست و تقلبش محدود هست ولی میدونی برای هر رشته ۱۰ تا امتحان نهایی برگزار می‌شه و هر سال توی چند دوره شهریور و خرداد و...

حالا نهایی تقلب وحشتناک تر هست یا کنکور؟

باید بین بد و بدتر ، بد رو انتخاب کرد.

چرا عزیزم میشه ولی کنکور یکبار هست و تقلبش محدود هست ولی میدونی برای هر رشته ۱۰ تا امتحان نهایی برگز ...

خب ببینم 

تو تو کنکور میتونی 90 درصد هر کدوم از عمومیا رو بزنی 

ولی توی امتحان نهایی همرو میشه با  نمره خوب کرد 

مثلا من قراره تو کنکور  عربی رو 80 بزنم 

از خیلیا میفتم عقب 

حالا توی دوازدهم نوزده میگیرم بعد اون یک کتابه رو راحت تر 

خب ببینم  تو تو کنکور میتونی 90 درصد هر کدوم از عمومیا رو بزنی  ولی توی امتحان نهایی همر ...

ای‌ وای بر من عزیزم یکم بیشتر تحقیق کن برای پروسه کنکورت برای خودت میگم بخدا.

تو اگر عربی رو توی کنکور ۸۰ بزنی یک رتبه و تراز خیلی عالی میاری توی اون درس درسته نفر اول نمیشی وای رتبه خیلی خوبی به دست میاد.

اما اگر نهایی بشی ۱۹/۷۵ که نمره خیلی خوبی هست از ۵۰ ۶۰ هزار نفر عقب میمونی و عملا رتبه و ترازت افتضاح میشه و تاثیر منفی میذاره چرا؟چون نهایی آسون هست و خیلی ها هم با تقلب ۲۰ میشن.

این یعنی چی؟یعنی حتی اگر یک درس از ده درس رو شدی ۱۹ و ۷۵ باید بری ترمیم معدل که گلی تایم و انرژی و تمرکز چ همچنین پولت رو هدر میده یکم بیشتر تحقیق کن در مورد کنکورت و...