2777
2789
عنوان

نظر شما چیه ؟؟؟

9 بازدید | 33 پست
سلام من دو سال و نیمه عروسی کردم خواهرم بچه هشت ساله داره زن داداشم بچه دو سالو نیمه حالا که من میگم به فکر بچه هستم هم خواهرم هم زنداداشم میگن ما هم میخوایم بیاریم خواهرم میگه بیا با هم اقدام کنیم بچه هامون هم سن باشن رفیق هم میشن خیلی خوبه زن داداش منم میگه منم دوست دارم بیارم خلاصه اونا بیشتر از من ذوق دارن ولی من اصلا تازه استرس هم دارم که نکنه خدانکرده من باردار نشم و ازشون عقب بافتم ...
کلا یه ترسی برم داشته که سه تا بچه خیلی شلوغ پلوغ میشه از هیچ کدومش نمیشه جدا لذت برد اخه من خواهر زاده برادرزاده خییییلییییی دوست دارم و از نوزادیشون خیلی لذت بردم و ترس دیگم اینه که رو کمک مامانم نمیتونم خیلی حساب کنم چون دیگه سه نفر میشیم
واز اینکه بچه ها با هم مقایسه بشن میترسم . کلا استرس گرفتم از وقتی متوجه شدم اونا هم قصد دارن تصمیم گرفتم صبر کنم هر وقت اونا اوردن حالا من بیارم ولی میترسم دیر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مرضی جون منم تصمیمم اینه که به کسی نگم و اقدام کنم چون خدای نکرده اگه دوماه نشم همه نگران میشن ولی خوب چیکار کنم مامانم خیلیی گیر میده که اقدام کنم همش رو مخمه
اصلا نباید به کسی بگی حتی خواهرت. ..من بعد 4 بار اقدام بچه دار شدم. ..ماه اول که آدم باردار نمیشه. ..اونوقت بهت استرس وارد میکنن. ..من تازه بعد 2 ماهگی اعلام کردم به همه....به نظر من الان تو بگو من دیگه نمیخوام ..اول شما ..حالا که دوست دارین ..من دیگه میذارم بعد شما...که دست از سرت وردارن. ..با خیال راحت اقدام کن....بعد هم مگر مامان آدم چه کاری میکنه ...فوقش 10 روز کمکت کنه...بعدش خودتی و شوهرت ..

وقتی یک زن دیوانه وار با تو صحبت میکنه خوشحال باش چون سکوت یک زن نشانه پایان توست
من روزی که تستم مثبت شد به همه عالم گفتم اما متاسفانه به لک بینی افتادم و نی نیم سقط شد،خیلی برام بد شد خانواده شوهرم کلا باهام قهر کردند احمقا!

.Pain🔥you made me a believer

اینم که صبر کنی بعد از اونا اشتباهه محضه.مردم فکره دومی ان و شما رو حساب دلایل غیرمنطقی میخای بندازی عقب...بقول مرضی اشتباهه منم نکن
خدای مهربون لطف کرد و به جای فرشته قبلیم یه فرشته دیگه تو دلم گزاشت.هزار بار شکرش.ممنون میشم واسه سلامتی هر جوری که صلاح میدونید دعا کنید
والا .انگار مرضی دسته خودش بوده...نمکه رو زخمن دیگه
خدای مهربون لطف کرد و به جای فرشته قبلیم یه فرشته دیگه تو دلم گزاشت.هزار بار شکرش.ممنون میشم واسه سلامتی هر جوری که صلاح میدونید دعا کنید
خیلی بیشعورن ایشاالله که خدا ازشون نگذره انگار من میخواستم بچم رو بکشم! راستش من لک بینی داشتم ولی خب دکترم نگفت مطلقا بخواب منم رفتم اصفهان با ماشین از وقتی رفتم و برگشتم لک بینیم تبدیل به خونریزی شد و آخرشم سقط شد،بعد اینا گفتن اگه نیمده بودی بچه چیزیش نمیشد

.Pain🔥you made me a believer