2777
2789
عنوان

نظر شما چیه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9 بازدید | 33 پست
منم بدم میا اگ بخوام بچه بیارم خواهر برادرمم بچه دار بشن همون موقع... واقعا سه بچه یا دوبچه همسن لذت نداره
با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
مرضی جون منم بچه سقط کردم از طرف خانواده شوهرم فقط مادرشوهرم خیلی گریه کرد و دلواپسم بود.بقیه خوشحال شدن.انگار اونا میدونستن بچم عزیز میشه.منم از کوری چششون الان حامله ان.جشن سیسمونی گرفتم دیروز جاریام وعروسا ودختراشونو نگفتم.فقط مادرشوهرم و خواهرشوهرم.خواهرشوهرم میگه بترکن فداسرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی اذین جون برعکس من اونا خیلی ذوق دارن دارن و میگن وای چقدر خوب میشه خونه مامان پر بچه میشه بچه ها باهم دوست و هم بازی میشن خیلی باحال میشه ولی من که خوشم نمیااد
اصلا خوشم نمیاد سرم سوار باشن.ب شوهرم میگم من هیچی کم ندارم.جوونترم.خوشکل ترم وضع شوهرمم بهتره.اونا به چی مینازن.الانم فهمیدن بچم دختره دیگه اتیش گرفتن ب مادرشوهرم گفتن علی بچش دخترشده تو همش خونه اونایی.مادرشوهرم عاشق دختره
خداروشکر که دوستت دارن عزیزم،من مادر شوهرم وقتی فهمید بچم سقط شد فقط یه کلمه گفت میدونی چی؟؟؟؟گفت:بسلامتی دخترشم زنگ زد بهم گفت صدبار بهت گغتم نیا اصفهان اومدی بچه رو به باد دادی حالا بکش دعا کن منم زود باردار شم و نینیمو بغل کنم بلکه داغه طفلکم کمرنگ شه! اینهمه آدم با قلبای سنگی توی دنیا زندگی میکنن فقط قلبه طفلک من نباید بزنه؟؟فقط جای اون تنگ بود؟؟؟

.Pain🔥you made me a believer

خصوصا ک شما بچه اولتونه... ادم دوست داره بچهااولش خیلی مورد توجه باشه... اونا هم بیارن طبیعیه ک نمیشه مامان اینا زیاد ب بچت برسن
با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
ولی بچه من با خواهرم 10 ماه فاصله دارن خیلی خوبه همبازین چون تو این دوره زمونه که بچه ها تک فرزندن خیلی به یه همبازی احتیاج دارن چون هرچی بزرگتر میشن ما حوصله بازی باهاشون رو نداریم الان همش میگم کاش این ده ماه فاصله هم نبود باور کن خودم از دست مسرم بریدم دیگه نمیدونم چه جوری مشغولش کنم یا خواهرم بچه شو میاره یا من میبرم ا نجا انقدر قشنگ باهم بازی میکنن
مقایسه بشن اصلا اهمیت نده اگه قرار باشه نا به این چیزهای بی اهمیت توجه کنیم زندگیمون پر از استرس میشه الان اگه بچه من کم بخوره میبرمش خونه خواهرم باهم انقدر خوب میخورن هرچیزی که یکیشون دوست نداشته باشه وقتی کنار هم هستن میخورن