2777
2789
عنوان

اگر اون حرفو ازش نمی شنیدم شاید

269 بازدید | 30 پست

من و یک اقایی هر دو مطلقه باهم اشنا شدیم

ایشون بعلت بیماری عصبی خانم شون جدا شده بودن . و به گفته ی خود خیلی روابط شون خوب بوده اما بیماری خانم شون زندگی رو با جفت شون سخت میکنه و خود خانمش با پیشنهاد خودش گفته که جدا شیم بیشتر از این اذیت نشی . 

خلاصه منو اقای مهندس در حال اشنایی بودیم که تا تقی به توقی میخورد به من میگفت من و زن سابقم هیچ مشکل اخلاقی باهم نداشتیم 

همین حرفش باعث شد دور شم ازش و ادامه ندم😔 چون من از همسر سابقم متنفرم انتظار داشتم مقابلم اینگونه باشه اما ایشون متنفر نیست

حالم خیلی گرفته دو شب اصلا باهاش حرف نزدم

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

خل متنفر نیست . دوسش هم ک نداره

حس بدی بهم منتقل شده نمیدونم چیکار کنم . حتی گفت بعد طلاق شون تا یک مدت زنش زنگ میزده و این جواب نمیداده 

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی این مورد خوبی واسه شما نیست

از همین اخلاقش بشناسش که چ قدر نامرد بوده که زتش رو بخاطر بیماریش ول کرده

البته ممکنه دروغ هم گفته باشه چون تناقض داره حرف هاش

زنه اگه خودش درخواست طلاق داشته چرا بعد طلاق زنگ میزده

اگه دوسش داشت بخاطر بیماری ترکش نمیکرد

زنه خودش رفته . بعد گفته میرم درمان میکنم میام.  بعد بیماریش طوری بوده تو خواب مرد رو کتک کاری میکرده دکترم برده بودنش اما تاثیر نداشته . 

میگفت با بگو بخند جدا شدیم قاضی تعجب کرده

شما از کجا تشخیص دادی که متنفر بودن به  بیان و ابراز هستش؟!!!!!!؟؟؟

یه مقدار واقعانه تر  به زندگی نگاه کنیم....

*کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امام‌حسین‌علیه السلام*
ولی این مورد خوبی واسه شما نیست از همین اخلاقش بشناسش که چ قدر نامرد بوده که زتش رو بخاطر بیماریش و ...

ایشون بدش ازش نمیاد خیلیم ازش راضی بوده . فقط میگه بیماریش قابل کنترل نبوده تو خواب زنه ایشون رو خفه و کتک کاری میکرده ‌ . 

شما از کجا تشخیص دادی که متنفر بودن به  بیان و ابراز هستش؟!!!!!!؟؟؟ یه مقدار واقعانه تر&nbs ...

خب چیکار کنم 

ایشون هر جا که بحث میکنیم بهم میگه تو چالش گری اما من و زن سابقم ذره ای باهم مشکل نداشتیم

حرف هاشو باور نکن چ دروغ هایی  آدم شاخ درمیاره

راستش خیلی پیگیری کردم دیدم راست میگه

خب چیکار کنم  ایشون هر جا که بحث میکنیم بهم میگه تو چالش گری اما من و زن سابقم ذره ای باهم مشک ...

حرف چالش گریش خوب نیسته

اما اینکه دروغ نگفته که مشکل اخلاقی نداشتن خوبه دیگه.

اول خیال کردم‌میگید باید از شوهر سابق شما متنفر باشه ،درحالیکه شما انتظار دارید از زن سابقش متنفر باشه،

اما این‌انتظار صحیح نیست.

چرا باید ما آدمها از یک مریضی که دست خودش نبوده متنفر باشیم.

بله از افراد خبیث و .....چرا

*کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امام‌حسین‌علیه السلام*
حرف هاشو باور نکن چ دروغ هایی  آدم شاخ درمیاره

اسم بیماریشم گفت من یادم نیست . 

پرس و جو کردم دیدم راست میگه . میگفت اون زمان بعد طلاق زنگ میزده به خانوادم گفتم اونا قبول نکردنش و گفتن بلاکش کن

اسم بیماریشم گفت من یادم نیست .  پرس و جو کردم دیدم راست میگه . میگفت اون زمان بعد طلاق زنگ می ...

باشه

این حرفش راست

ولی کلا مورد خوبی به نظر نمیاد بیشتر دقت کن و احساسی برخورد نکن

شک نکن تو زندگی خیلی اذیت میشی

ی بار شکست خوردی

ریسک نکن

حرف چالش گریش خوب نیسته اما اینکه دروغ نگفته که مشکل اخلاقی نداشتن خوبه دیگه. اول خیال کردم‌میگید ...

بله میگن دست خودش نبوده . 

چی بگم نمیدونم واقعا . من هضم اینکه طرفم برگرده بگه ما مشکلی نداشتیم باهم سخته برام