2777
2789
عنوان

اگر اون حرفو ازش نمی شنیدم شاید

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 30 پست
ولی این مورد خوبی واسه شما نیست از همین اخلاقش بشناسش که چ قدر نامرد بوده که زتش رو بخاطر بیماریش و ...

وقتی بخاطر بیماری جدا شدن نه دلیل دیگه ای 

و دو نفری بودن که خاطرات زیادی داشتن قبول کن  که تماس گرفتن یه مقدار طبیعیه....

هر چند جدا شدند

*کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امام‌حسین‌علیه السلام*
باشه این حرفش راست ولی کلا مورد خوبی به نظر نمیاد بیشتر دقت کن و احساسی برخورد نکن شک نکن تو زندگ ...

همون . یک بار ازش پرسیدم بین این همه کیس اطرافت کی رو از همه دوست داشتی گفت زن سابقم ‌ گفتم الانم دوس داری گفت الان نه ولی اون زمان آره 

😔😔 این حرفا برام سخته.  میگم نکنه بعد ازدواج اون زن بیاد تو زندگیش هزارتا فکر تو سرم میزنه

من از گذشتم متنفرم ولی ایشون متنفر نیست

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله میگن دست خودش نبوده .  چی بگم نمیدونم واقعا . من هضم اینکه طرفم برگرده بگه ما مشکلی نداشتی ...

پس انتظار داری دروغ بهت بگه،

مثلا بهت بگه خانم قبلیش خیانتکار بوده و خودش آخرم اصلاح نکرد.

خدا رو شکر کن راست بهت گفته.

البته تحقیق کن از خانم‌قبلیش که راست گفته یا نه؟

وقتی بخاطر بیماری جدا شدن نه دلیل دیگه ای  و دو نفری بودن که خاطرات زیادی داشتن قبول کن &nb ...

طبیعیه اما تحمل این موضوعات برام سخته . کلی تلاش کردم که تونستم کاری کنم این حرفها رو ازش بکشم بیرون 

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

پس انتظار داری دروغ بهت بگه، مثلا بهت بگه خانم قبلیش خیانتکار بوده و خودش آخرم اصلاح نکرد. خ ...

اوایل گفت شماره بدم بپرسی بعد حتی اینم گفت که امکان داره ایشون با حرفات بهم بریزه چون منو دوست داشته . و امکان نداره حسادت کنه و ..... 

ولی میگفت رابطمون جدی تر شه شمارشو میده

میگفت اون مریضه دوس ندارم ناراحتش کنم و ... 

طبیعیه اما تحمل این موضوعات برام سخته . کلی تلاش کردم که تونستم کاری کنم این حرفها رو ازش بکشم بیرون ...

در هر صورت تنفر داشتن از یک مریض که دست خودش نبوده غیر طبیعیه....

شما الان از شوهر قبلیتون متنفرید یقینا بخاطر یک مشکلی بوده که عمدی در کار بوده نه مثلا مریضی و....

باشه این حرفش راست ولی کلا مورد خوبی به نظر نمیاد بیشتر دقت کن و احساسی برخورد نکن شک نکن تو زندگ ...

کات کردم دو روزه چون هضم یک سری مساعل برام سخت بود . گیرا تو زندگی اخلاقتا بحث مون شه همش بگه زن سابقم خوب بود . 

در هر صورت تنفر داشتن از یک مریض که دست خودش نبوده غیر طبیعیه.... شما الان از شوهر قبلیتون متنفر ...

من که دو روز است کات کردم . و تحمل ادامه دادن نداشتم

اوایل گفت شماره بدم بپرسی بعد حتی اینم گفت که امکان داره ایشون با حرفات بهم بریزه چون منو دوست داشته ...

از خودش نپرسید 

از مادر خانمه یا نزدیکانش بپرسید که واقعیت داشته یا نه؟

چون خدای نکرده مثلا علت جدایی چیز دیگری باشه همون میتونه در زندگی شما هم اذیت کننده باشه و شما رو در زندگی دوم با شکست روبه رو کنه

من که دو روز است کات کردم . و تحمل ادامه دادن نداشتم

با دلیل جدا بشید 

نه از روی حساسیت های بی مورد

پس حتما تحقیق کنید علت جداییشون چی بوده؟

شاید خود این آقا بد اخلاق بوده و دست بزن داشته یا خیانت میکرده.

با یک‌حرف و شنیدن از یک آقا باور نکنید که راست میگه

چون انسانها همیشه راست نمیگند

با دلیل جدا بشید  نه از روی حساسیت های بی مورد پس حتما تحقیق کنید علت جداییشون چی ...

راستش با هرکس درد و دل کردم باور نکرده این موضوع رو 

و گفته این کیس خوبی برات نیست

تموم دردم اینه تموم گزینه هایی که من دنبالش بودم رو داشت ولی خب دیگه کنار کشیدم چون هر وقت بین تردید بمونم نبودن رو انتخاب میکنم

راستش با هرکس درد و دل کردم باور نکرده این موضوع رو  و گفته این کیس خوبی برات نیست تموم دردم ...

اشتباه شما این هستش که تحقیق نکردید 

و دیگر اینکه بنا بر صحت حرف این آقا ،انتظار تنفر دارید.

این انتظار تنفر داشتن کار دستتون‌میده.

اشتباه شما این هستش که تحقیق نکردید  و دیگر اینکه بنا بر صحت حرف این آقا ،انتظار تنفر دا ...

و یکی از دلایل دیگم این بوده که فقط حرف خودشو قبول داره

اون خیلی مسر به ازدواج با من بود اما من گفتم اول شناخت بعد ازدواج ‌ 

ولی خب دیگه نمیتونم سمتش برم چون بی فایدست

و یکی از دلایل دیگم این بوده که فقط حرف خودشو قبول داره اون خیلی مسر به ازدواج با من بود اما من گفت ...

خوب خود رایی هم در زندگی مشکل ایجاد میکنه.

خانم محترم در هر صورت زندگی دوم  با تجربه ای که دارید عاقلانه شروع کن اما سختگیرانه نه.

پس راحت حرف هر مردی رو قبول نکن.سخت گیر نباشم به این‌معنا که اگه مثلا یه آقای خوبی که همسرش مرحوم شده اما دارای یه بچه هستش ،رد نکن بخاطر بچه....

خوب خود رایی هم در زندگی مشکل ایجاد میکنه. خانم محترم در هر صورت زندگی دوم  با تجربه ای که ...

ایشون خود شیفته بودن کمی . 

اعتماد به نفسش عالی بود

من اطرافم مورد زیاده حالا دیگه اینگونه شد