مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺 من اگه بمیرمممامانوبابام تا مدتها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مبارک دیگهه منم استرس داشتم چند وقت اول ۴،۵ کیلو کم کردم
😕😕😕فداتشم
ازدواج کردید؟
مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺 من اگه بمیرمممامانوبابام تا مدتها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
وااای خداااا من چیکار کنم برای عروسیتون لباس ندارم
شامم با کباب بدی مگر نه آبرومو می برم
شوخی کردم
تیکر بارداری نیست مال پایان امتحاناتم هست 🤗من یک حس ششمی هستم 🤗🙄🙄 یک تعلیقی سایهنو سابقم که به دست نی نی یار ۵ ترکیدم هنوز بر میگردم 🤭با خط دیگم اومدم اینارو میگن تا بدونید هیچ سدی باعث نمی شه از نی نی سایت دل بکنم خانم یک دخترم که رشتم ریاضیات هست انقدر مسئله حل کردم دیگه حل کردن مسئله زندگی مثل آب خوردنه برام 😏😉ما ۴نفریم توی یک کاربری نورا ۱۷ساله کلاس ۱۱ حس ششمی و چشم سوم داره سلین ۲۰ساله نامزد داره مهتاب ۲۵ساله که نامزد داشت که نامزدش بهش خیانت کرد و جدا شدن سایه ۳۰ساله که متاهل هست و ۳تا بچه داره
چرا همه کاراتو گزاشتی روز اخر؟بهتر بود تمیزکاری خونه رو با خرید یکی دو روز قبل اومدنشون میکردی فردا با خیال آسوده و راحت به خودت میرسیدی آماده میشدی فردا بخوای کار کنی که سخته وکسل میشی جلوشون