2777
2789

من تازه وارد نی نی سایت شدن. به خاطر tmj. 

میخوام ببینم کسی هست علایم منو داشته باشه. وقتی فکمو تکون میدم دوچار سبکی سر یه حالت گیجی یا ضعف.. میشم. کسی اینجوری بوده؟ لطفا راهنماییم کنید خیلی اذیتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستم. ببخشید شما هم دوچار سبکی سر یا حالت گیجی یا ضعف میشید با tmj.?? 

سلام. بله همیشه سرگیجه دارم و ضعف

ولی دکترا مشکل فکم رو تشخیص نمیدن

کاملا داره تحلیل میره ولی کسی به حرفم گوش نمیده

دارم میسوزمو میسازم😕

سلام. بله همیشه سرگیجه دارم و ضعف ولی دکترا مشکل فکم رو تشخیص نمیدن کاملا داره تحلیل میره ولی کسی ...

ینی خودت متوجه شدی که مشکل از فکته؟ دقیقا با اینور اونور فک این حالت پیش میاد. یا مثلا اگه التهابش بیشتر باشه با غذا خوردنم میشه. خیلی بده. با کوچکترین حرکت یا استرسم بیشتر میشه. کیفیت زندگیم وقتی اینجوری میشه میاد پایین اصن. اخه الان تنگی نفس داشتم گفتم ببینم کسی مث من هست. مرسی ازت که جوابمو دادی

ینی خودت متوجه شدی که مشکل از فکته؟ دقیقا با اینور اونور فک این حالت پیش میاد. یا مثلا اگه التهابش ب ...

خواهش میکنم🌷

آره خودم متوجه شدم

اصلا دیگه حرف نمیزنم خیلی وقته واقعا فکر میکنن لالم

اذیت میکنه خیلی

خواهش میکنم🌷 آره خودم متوجه شدم اصلا دیگه حرف نمیزنم خیلی وقته واقعا فکر میکنن لالم اذیت میکنه خ ...

درکت مبکنم. چون مبتلام. هیچ کس به غیر از خودمون متوجه نمیشه.... خدانکنه دلم بخواد یکم بخندم حرف بزنم. دیگه کارم تمومه

آه دقیقا  چند سالتونه شما؟ دکتر رفتید؟

من 35 سالمه. بله دکتر اول گوش و حلق و بینی رفتم. چون گوشام وزوز داشت بعد گفت از فکه. بعد رفتم پیشدکتر خودم که کاملا علایمو گفتم و معاینه کرد و گفت التهاب مفصل فک و گیجگاهیه. خلاصه درمان نداره انچنان. فقط میگه مثلا یه مدت غذا نرم و این داستانا بخور. استرس و اضطراب سمه. و البته تغییرات هورمونی ام دلیلشه. من بعد واکسن کرونا یک ساله پریود نشدم. که تا دلت بخواد تاثیر داره

من دارم میشه راهنماییم کنید

تغییرات هورمونی عجیب روش اثر داره. استرس اعصاب. من قشنگ تمام بدنمو انگار تحت تاثیر میزاره. تکونم میده انگار. تپش قلبم که نگم برات.... 

خلاصه خیلی بده