2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 51 پست
من طلاق به هیچکس پیشنهاد نمیکنم شرایط بعد از طلاق واقعا سخته ...انشالله که هر چی خیره برات پیش بیاد

ممنونم گلم فدای محبتت

تاپیکمو هرکس میخونه میگه هنوز طلاق نگرفتی؟

شرایط من فرق داره شوهرم معتاد نیست دزد نیست بیکار نیست اما... اگه خواستی بخون متوجه میشی😔😔😔

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رو شکر عاشق پدر جدیدشه اصلا نمبخواد پدر خودشو ببینه شوهرمم یه دختر داره همسن پسرم با هم حسابی دو ...

وای چه زندگی خوبی دارید شما مطمعنم خونه گرم و صمیمی دارید دخترها مامانی میشن سعی کنید باهم خوب باشید خیلی جالبید شما

هیجوقت دیر نیست پیرمزد80ساله کنکور میده بعدم تا25سالگی استخدام هست زود بخونی و تلاش کنی شاید حتی بتو ...

منم گفتن نباید بخونی ولی هر جور بود دیپلم رو گرفتم بعد طلاق مریض شدم همش تنگی نفس دارم خیلی عذاب آور

چرا با مردی که بچه داشت ازدواج کردی 

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
منم گفتن نباید بخونی ولی هر جور بود دیپلم رو گرفتم بعد طلاق مریض شدم همش تنگی نفس دارم خیلی عذاب آور ...

نادونی و جاهلی فقط همینو میتونم بگم

در باغ سبز نشونم داد قبل ازدواج رفتم تو دیدم جهنمه راه فرارم ندارم هنوز دارم میسوزم 😔😔😔

نادونی و جاهلی فقط همینو میتونم بگم در باغ سبز نشونم داد قبل ازدواج رفتم تو دیدم جهنمه راه فرارم ند ...

خودتو سرزنش نکن اون گولت زد ای کاش یه راهی جلوت باز شه

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
وای چه زندگی خوبی دارید شما مطمعنم خونه گرم و صمیمی دارید دخترها مامانی میشن سعی کنید باهم خوب باشید ...

اره والا شوهر اولم عشق اولم بودولی از همون شب عروسی از بی محبتیش گریه میکردم یه بارم نگفت دوستت دارم دیگه واقعا خسته شده بودم بعد خیانتش ۴ سال ازش جدا ولی تویه خونه بودم آخرش گفتم جدا شیم سریع قبول کرد فکرشم نمیکرد ازدواج کنم خودشو خانوادش از عصبانیت داشتن میمردن 

خودتو سرزنش نکن اون گولت زد ای کاش یه راهی جلوت باز شه

انشاالله یکم پول جمع کنم میرم پشتمم نگاه نمیکنم عمری هم ک تو خونش تباه شد رو فراموش میکنم از صفر شروع میکنم این4سال هرروزش برامن یه عذاب بود 

انشاالله یکم پول جمع کنم میرم پشتمم نگاه نمیکنم عمری هم ک تو خونش تباه شد رو فراموش میکنم از صفر شرو ...

به عمر تباه شده فکر کنی همین اندک عمرمون که باقی موند هم تباه میشه ان شاءالله میتونی چند سالته؟

اره والا شوهر اولم عشق اولم بودولی از همون شب عروسی از بی محبتیش گریه میکردم یه بارم نگفت دوستت دارم ...

حالا این یکی همسرت چطوره محبت میکنه؟یا دیگه قبول کردی که مردا همشون همینن و بخاطر ابرو داری ادامه میدی؟

اخه بعضیا میگن مردا همشون بی محبتن ولی شوهر دوستم یه پیامایی به زنش میده و یه وضعیت های عاشقانه ای براش میذاره حسرت میخورم یا یه دوست دیگم جلو همه زنشو انقد لوس میکنه و قربون صدقش میره شوهرم میگه چندش هستن اما من فقط نگاه با حسرتمو دنبالشون دارم 😔😔😔

زندگی مشترک من فقط با حسرت بود حسرت عروسی حسرت محبت دیدن حسرت اعتماد حسرت آرامش حسرت یه کادو حسرت یه شاخه گل حسرت یه لباس درست حسابی حسرت بیرون رفتن تفریح رفتن یه شب پساده روی با همسرم هیچی ندیدم من تو این خونه جز کتک و تحقیر😔😔😪😪

به عمر تباه شده فکر کنی همین اندک عمرمون که باقی موند هم تباه میشه ان شاءالله میتونی چند سالته؟

24

همسن های تو بودم ازدواج کردم😖😖

24 همسن های تو بودم ازدواج کردم😖😖

سنی نداری که 

حل میشه نگران نباش منم این دوران گذروندم

سنی نداری که  حل میشه نگران نباش منم این دوران گذروندم

یه سوال جیران بانو!

من خیلی به این فکر میکنم که پشیمون بشم  

تو چی اینجوری بودی؟

هی حس میکنم اینهمه سختی کشیدم نکنه حالا که به آسونش رسیدم برم و نبینم روزای خوبمو نکنه روزای خوب تو راه بودن من زود رفتم

هرچند چشمم آب نمیخوره و دارم خودمو گول میزنم ولی یجوریم اه

داستان زندگیتو خوندم عجب صبری داری دختر..خدا بهت کمک کنه

دعاکن زودتر راحتشم تموم شم آزادشم