2777
2789
عنوان

طلاق

526 بازدید | 51 پست

خانوم گلی هایی که طلاق گرفتید هلان درچه حالید؟از پیشرفتاتون بعد طلاق بگید از اینکه چقدر میترسیدین و الان چطورین؟

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه دیگه اون آدمو نمیبینی خیلی خوبه

اما اگه برگردی خونه پدری اذیت میشی خیلی

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
افسردگی مزمن، تنهایی مفرط. 

مستقل زندگی میکنید؟چرا انقد افسرده؟فکرمیکنی اشتباه کردی؟چرا؟

اومدم بخونم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

هنوز نگرفتم خیییییییلی میترسم

مطرح کردی با همسرت منم خیلی میترسم خیلی اما فقط از انجامش میترسم به بعدش ک فکرمیکنم خوشم میاد 

مادرم میخواد طلاق بگیره پیشرفت میکنه قطعا ولی حال من خوب نمیشه

مادر افسرده که به دردت نمیخورد شاید مجبور بوده به طلاق دوستم میگه زن رو مرد میسازه میگه تا زن کارد به استخونش نرسه خونه زندگیشو ول نمیکنه بره

من بخاطر خیانت ۴ سال قبل طلاق بخشیدمش اما دلم صاف نشد باهاش و آخرش با یه بچه جدا شدم ازش ...  طلاق اولاش حس وحشتناکی داره ولی بعدش خوب میشه من یه سال بعدش ازدواج کردم وخدا رو شکر راضیم فقط زیاد میآد تو خوابم 🥴

مطرح کردی با همسرت منم خیلی میترسم خیلی اما فقط از انجامش میترسم به بعدش ک فکرمیکنم خوشم میاد 

اره تو تاپیکام هست 

خونه پدرمم 

قراربود توافقی جدا شیم ولی من مهرمو گذاشتم اجرا شوهرمم دیگ حاضر نیس طلافم بده

بچه دارم من 

دلیل نارضایتیت جیه ک میخوای جداشی

اینکه دیگه اون آدمو نمیبینی خیلی خوبه اما اگه برگردی خونه پدری اذیت میشی خیلی

من که برنمیگردم ولی شما چرا طلاق گرفتید چی شد ک تموم شده دونستید رابطه رو