2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 51 پست
یه سوال جیران بانو! من خیلی به این فکر میکنم که پشیمون بشم   تو چی اینجوری بودی؟ هی حس میکنم ...

آره من اوایل می گفتم حاضر بمیرم طلاق نگیرم حتی حاضرم با کسی که علاقه ندارم تا آخر عمر باشم ولی طلاق نه!

خیلی می ترسیدم اما الان میگم چقدر خوبه که دیگه اون آدم هیچ نقشی تو زندگیم نداره چندشم میشد ازش واقعا سختی های طلاق رو به جون خریدم این طوری آرامش بیشتری دارم

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
آره من اوایل می گفتم حاضر بمیرم طلاق نگیرم حتی حاضرم با کسی که علاقه ندارم تا آخر عمر باشم ولی طلاق ...

هی احساس میکنم این احساس فقط مال منه و چه بد که هست پس عادیه فکرکنم 

همه قبل طلاق فکرمیکنن یعنی راهی نمونده؟برم؟

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی احساس میکنم این احساس فقط مال منه و چه بد که هست پس عادیه فکرکنم  همه قبل طلاق فکرمیکنن یعن ...

عادیه میگذره این روزا

فقط بعد طلاق پشتوانه مالی داشته باشی حله

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
عادیه میگذره این روزا فقط بعد طلاق پشتوانه مالی داشته باشی حله

انشاالله در آینده نزدیک حلش میکنم و میرم از  این زندان

حالا این یکی همسرت چطوره محبت میکنه؟یا دیگه قبول کردی که مردا همشون همینن و بخاطر ابرو داری ادامه می ...

این محبت میکنه اما منم مثله شما حال دلم خوب نیس چون شوهر اولم عشق اولم بود هر شب خوابشو میبینم عشق یه طرفه بود دیگه 😓 اگه حتی یه کم شوهرتو دوس داشته باشی بعد طلاق بدجوری دلتنگ‌ میشی 😞 

خوش بحالتون دوسش ندارین به نظرم بدترین سحتی طلاق اینه گه از عشق اولت بخوای طلاق بگیری و الا مشکلات مالیش قابل تحمل تره😞

اگه شرایط طلاقو نداری با محبت الکی فریبش بده تا اذیتت نکنه😓 خدا به هممون کمک کنه

این محبت میکنه اما منم مثله شما حال دلم خوب نیس چون شوهر اولم عشق اولم بود هر شب خوابشو میبینم عشق ی ...

به خودت تلقین نکن فراموشش کن من یه نظری دارم همیشه میگم عشق اگه عشق بود الان ور دلم بود اگه نیس پس عشقی هم نبوده