من بخاطر خیانت ۴ سال قبل طلاق بخشیدمش اما دلم صاف نشد باهاش و آخرش با یه بچه جدا شدم ازش ... ط ...
واقعا تونستی ازدواج کنی من ک کلا حس میکنم تمام حس های زنانم مردن و دیگه نمیخوام خونه ای داشته باشم با یه مرد غریبه اصلا وقتی فکرمیکنم با یکی دیگه مگه میتونم یه خانواده تشکیل بدم ؟باز مگه علاقه میاد برام این چیزا خیلی دوره خیلی ...
من نزدیک ۱ساله جدا شدم قبل از طلاق داغون بودم شرایط روحی خیلی بد قبل از طلاق بابام برام خونه خرید ۱روز قبل از طلاق رفتم سر کار ۲۵۰ تومن مهریه گرفتم ماشین خریدم و سکه دو تا بچه دارم یکیشون پیش منه ...نسبت به اوایل روحیه م خیلی بهتره اما گاهی دلم میگیره بخاطر اینده بچه هام بخاطر زندگی خودم که نابود شد بخاطر ظلمایی که در حقم شد و حقم نبود ولی همه رو واگذار کردم به خدا
هیجوقت دیر نیست پیرمزد80ساله کنکور میده بعدم تا25سالگی استخدام هست زود بخونی و تلاش کنی شاید حتی بتونی جایی دستتو بند کنی پس من چی بگم که همه آیندم به فنا رفت شوهرم گفت ادامه تحصیل بده بعد ک ازدواج کردیم زد زیرش گفت زنو چ ب این حرفا گفت بشین خونه داریتو بکن منو فدای دخترش کرد که من مواظب اون باشم😔😔😔😔
بعد بچتون با شوهرتون کنار میاد؟ یا کوچیکه و بهش نگفتین
خدا رو شکر عاشق پدر جدیدشه اصلا نمبخواد پدر خودشو ببینه شوهرمم یه دختر داره همسن پسرم با هم حسابی دوس شدن کلاس اولی هستن . ولی ادم خاطراتو سخت فراموش میکنه