2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 51 پست
مادر افسرده که به دردت نمیخورد شاید مجبور بوده به طلاق دوستم میگه زن رو مرد میسازه میگه تا زن کارد ب ...

افسرده نیس چون خونه ماشین به نام مادرمه و میخواد پدرمو بندازه تو کوچه خیابون 

و من این وسط گیر کردم و متاسفانه چاره هم نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که برنمیگردم ولی شما چرا طلاق گرفتید چی شد ک تموم شده دونستید رابطه رو

من تو سن کم بخاطر فشاری که خانوادم بهم داشتن مجبور وبدون هیچ علاقه ای ازدواج کردم و جدا شدم الانم ۲۰سالمه همش میخوام درس بخونم برم دانشگاه ولی نمیشه 

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
من بخاطر خیانت ۴ سال قبل طلاق بخشیدمش اما دلم صاف نشد باهاش و آخرش با یه بچه جدا شدم ازش ...  ط ...

واقعا تونستی ازدواج کنی من ک کلا حس میکنم تمام حس های زنانم مردن و دیگه نمیخوام خونه ای داشته باشم با یه مرد غریبه اصلا وقتی فکرمیکنم با یکی دیگه مگه میتونم یه خانواده تشکیل بدم ؟باز مگه علاقه میاد برام این چیزا خیلی دوره خیلی ...

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

من نزدیک ۱ساله جدا شدم قبل از طلاق داغون بودم شرایط روحی خیلی بد قبل از طلاق بابام برام خونه خرید ۱روز قبل از طلاق رفتم سر کار ۲۵۰ تومن مهریه گرفتم ماشین خریدم و سکه دو تا بچه دارم یکیشون پیش منه ...نسبت به اوایل روحیه م خیلی بهتره اما گاهی دلم میگیره بخاطر اینده بچه هام بخاطر زندگی خودم که نابود شد بخاطر ظلمایی که در حقم شد و حقم نبود ولی همه رو واگذار کردم به خدا

بابا دلتنگتم....
اره تو تاپیکام هست  خونه پدرمم  قراربود توافقی جدا شیم ولی من مهرمو گذاشتم اجرا شوهرمم د ...

ادلین تاپیکم رو بخون میفهمی خیلی چیزا دلیلشه 

من تو سن کم بخاطر فشاری که خانوادم بهم داشتن مجبور وبدون هیچ علاقه ای ازدواج کردم و جدا شدم الانم ۲۰ ...

حتما بخون درستو 

من نزدیک ۱ساله جدا شدم قبل از طلاق داغون بودم شرایط روحی خیلی بد قبل از طلاق بابام برام خونه خرید ۱ر ...

خدارو شکر تو وضع مالیت حوبه و حامی داشتی اگه منم داشتم تاحالا نمونده بودم😢

آره ولی خیلی ناامیدم همش حس میکنم دیره

هیجوقت دیر نیست پیرمزد80ساله کنکور میده بعدم تا25سالگی استخدام هست زود بخونی و تلاش کنی شاید حتی بتونی جایی دستتو بند کنی پس من چی بگم که همه آیندم به فنا رفت شوهرم گفت ادامه تحصیل بده بعد ک ازدواج کردیم زد زیرش گفت زنو چ ب این حرفا گفت بشین خونه داریتو بکن منو فدای دخترش کرد که من مواظب اون باشم😔😔😔😔

خدارو شکر تو وضع مالیت حوبه و حامی داشتی اگه منم داشتم تاحالا نمونده بودم😢

من طلاق به هیچکس پیشنهاد نمیکنم شرایط بعد از طلاق واقعا سخته ...انشالله که هر چی خیره برات پیش بیاد

بابا دلتنگتم....
بعد بچتون با شوهرتون کنار میاد؟ یا کوچیکه و بهش نگفتین

خدا رو شکر عاشق پدر جدیدشه اصلا نمبخواد پدر خودشو ببینه شوهرمم یه دختر داره همسن پسرم با هم حسابی دوس شدن کلاس اولی هستن . ولی ادم خاطراتو سخت فراموش میکنه