2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 96 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوبن بابام یخورده حساسیت هاداره تواخلاقاش  ولی خوبن

خب خداروشکر اونا خوب باشن دیگ مشکلت فقط شوهرته من چن بار قهر کردم بخدا آخرش گفتم غلط کردم زودتر برم خونه خودم بمیرمم تو خونه خودم آرامش دارم..

ازما که گذشت اما..خداوحق!
خب خداروشکر اونا خوب باشن دیگ مشکلت فقط شوهرته من چن بار قهر کردم بخدا آخرش گفتم غلط کردم زودتر برم ...

چراعزیزم

مثلاچیکارامیکننن چیامیگن؟

منم میترسم خانوادم اذیتم کنن

اره عزیزم باید یجوری جرف بزنم باهاشون ولی روم نمیشه...مثلا دیروز پول مشاوره رو ازمامانم گرفتم ازخجا ...

اگه خونوادت مذهبی هستن نمیخاد الان فورا از شغل کاشت ناخن و اینا شروع کنی ی کار که تو محلتون باشه برو حالا اگه حتا با درآمد کم هم هست اشکال نداره شروع کن تا یکم پول دستت بیاد اعتماد بنفس بگیری و بعد شغلت و عوض کن ی کاری پیدا کن که از شغل اولی درآمد بیشتری داشته باشه بعد کم کم کلاسهای کاشت ناخن و شروع کن با درآمد خودت هم سرکار رو برو هم کلاسی که دوس داری رو 

و تا وقتی در کار کاشت ناخن حرفه ای نشدی و نتونسی در آمد کسب کنی اون شغلی که ازش درآمد داری رو ترک نکن بزار ی درآمد حالا هرچقد کم برات باشه

قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀
اگه خونوادت مذهبی هستن نمیخاد الان فورا از شغل کاشت ناخن و اینا شروع کنی ی کار که تو محلتون باشه برو ...

ممنون ازراهنماییات عزیزدلمممم خیلی لطف کردی

همش دارم تحریک میشم ک برگردم برم خونه م

حالم خیلی بده بخداااا

ممنون ازراهنماییات عزیزدلمممم خیلی لطف کردی همش دارم تحریک میشم ک برگردم برم خونه م حالم خیلی ب ...

خواهش میکنم❤️

اصلا اصلا تحت هیچ شرایطی برنگرد چون الان فوقش چندسال سختی میکشی و تموم میشه ولی برگردی کل عمر و جوونیت هدر رفته

حتا اگه مجبور شدی نون خالی بخوری برنگرد تموم میشه

صبح میشه این شب باز میشه این در…

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀
خواهش میکنم❤️ اصلا اصلا تحت هیچ شرایطی برنگرد چون الان فوقش چندسال سختی میکشی و تموم میشه ولی برگرد ...

دورت بگردم 

سعی خودمو میکنم

انقد حالم بده هاعزیزم

دلم میخواد فقط زاربزنم

دلم میخوادبمیرم

دورت بگردم  سعی خودمو میکنم انقد حالم بده هاعزیزم دلم میخواد فقط زاربزنم دلم میخوادبمیرم

زار بزن گریه کن جیغ بکش و این راهو تموم کن تا آخر عمرت راهت میشی

❤️

بچه داری؟

نه عزیزم

خدا خیییلی دوست داشته

اگه بچه داشتی خیلی اوضاعت بدتر بود

برنگرد که خدای نکرده با ی بچه دیگه نتونی کاری کنی

من کسی رو میشناسم به بددلی که با داماد و عروس و نوه هنوزم بددله

خونوادت پشتتن برای طلاق یا ن میخان که برگردی؟

خدا خیییلی دوست داشته اگه بچه داشتی خیلی اوضاعت بدتر بود برنگرد که خدای نکرده با ی بچه دیگه نتونی ...

اره خودمم نمیخوام اینده م بشه اینجوری...

جلو دل لامصبم و اگ بتوتم بگیرم برنمیگزدم هیچوقت...

خانوادم نمیگن برگرد...فعلا دراون حدم صحبت نکردیم هنوز

اره خودمم نمیخوام اینده م بشه اینجوری... جلو دل لامصبم و اگ بتوتم بگیرم برنمیگزدم هیچوقت... ...

جلوشو بگیر به هرقیمتی

اگه هم روزی خونوادت گفتن برگرد بگو میرم تو کوچه خیابون میمونم ولی اونجا برنمیگردم

ببین هرچقد خونوادت تحقیرت کنن یا حرفی بزنن بهتر از اینه که از طرف ی غریبه تحقیر بشی اونا پدر و مادرتن اما زیر بار غریبه نرو تحمل کن تو میتونی تو اونقدر قوی هستی که به ی آدمی که از نظر روانی مشکل داره نیازی نداشته باشی❤️🌸