2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 96 پست
پس دیگه برنگرد برگشتن اشتباه بزرگیه برات مقدور نیس بیرون بری سرکار تو محلتون کار زنونه ای چیزی نیست ...

دوروزه اومدم خونه بابام..اصلا جرعت ندارم بگم مثلا بیرون برم کاری کنم...نمیدونم جراانقد میترسم و ضعیف شدم

همش میترسم ایناهم محدودم کنن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا؟؟ میشه بگی چقد طول کشید تاکناربیای؟؟ چیکارامیکردی؟سرکارو اینارفتی چقد بعدطلاق؟؟؟ چراجداشدین ...

من به خاطر خیانت جداشدم دوتابچه دارم سرکارکه نمیرم من یه پیچ نبود چندتا پیج روانشناسی دنبال میکنم و حدودا پنج شش ماه شد که حالم عالی شد البته بگم من به واسطه بچه هام میدمش بعد ولسه من خیلی نامردی کردی و از اعتمادم سو استففاده کردوزن گرفت 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
من به خاطر خیانت جداشدم دوتابچه دارم سرکارکه نمیرم من یه پیچ نبود چندتا پیج روانشناسی دنبال میکنم و ...

چقدبرات ناراحت شدم عزیزم

خدالعنت کنه این مردارو

برامن اهل خیانت نیس ولی ازاینور خودمو پیرکرده...

دوروزه اومدم خونه بابام..اصلا جرعت ندارم بگم مثلا بیرون برم کاری کنم...نمیدونم جراانقد میترسم و ضعیف ...

خب اینجوری که نمیشه حرف بزن باهاشون بگو اعصابم بهم ریخته فکرای بدی سراغم میاد اگه گفتن ما خرجتو میدیم بگو برای خرج نیس برای این میگم که سرگرم باشم که این شرایط برام بگذره

بگو اگه قراره شماهام زندگی و برام محدود و زهرمار کنین بگین که برم سر به بیابون بزارم منم انسانم مگه چیکار کردم که همیشه و همه جا باید محدود بشم

اگه من کاری نکردم و بابد محدود بشم پس خوش بحال اونایی که هزار تا کار بیجا و بد انجام میدن چون اگه قراره محدودیت یکی باشه برای هم منی که پاک بودم هم اونیکی نبوده پس خوشه اونکه رفت خرکاری دلش خاست انجام داد حداقل وقتی محدود میشه میدونه چه کار اشتباهی کرده ن من که همیشه پاک بودم

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀
خب اینجوری که نمیشه حرف بزن باهاشون بگو اعصابم بهم ریخته فکرای بدی سراغم میاد اگه گفتن ما خرجتو میدی ...

اره عزیزم باید یجوری جرف بزنم باهاشون

ولی روم نمیشه...مثلا دیروز پول مشاوره رو ازمامانم گرفتم ازخجالت اب شدم 

نمیدونم چجوری ب بابام بگم چندتومن بده برم کاشت ناخن ک بهش خیلی علاقه دارم و یادبگیرم وکارکنم...هم روم نمیشه اصلا

هم

میترسم اصلا مخالفت کنه بگ نه

کار زیاده منشی گری چیزی پیدا کن با بابات برو محیط نشونش بده 

منشی گری و اجازه نمیدن عزیزم

خودم دوس دارم برم کاشت ناخن واینایادبگیرم کارکنم

نمیدونم اونم بزارن یانه 

منشی گری و اجازه نمیدن عزیزم خودم دوس دارم برم کاشت ناخن واینایادبگیرم کارکنم نمیدونم اونم بزار ...

اره اونم خوبه مثال زدم کلا هرکاری بیرون خونه باشه برات بهتره

ازما که گذشت اما..خداوحق!