2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 96 پست
امیدوارم بتونم فقط کم نیارم عزیزم

میتوووووونییییییی

قوووووووی باش دختر💪🏻

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا عزیزم دورت بگردم 

خدانکنه❤️

اینکه این حرفا رو بهت زدم و میگم برنگرد چون تو نزدیکانمون دیدم که میگم درست بشو نیستن

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀
چراعزیزم مثلاچیکارامیکننن چیامیگن؟ منم میترسم خانوادم اذیتم کنن

هميشه دعوا و بحث یا نظراتی در مورد شوهرم ک دوس نداشتم اصلا نمیذاشتن از فکرش بیام بیرون دم ب دیقه درموردش حرف میزدن یا سوال میپرسیدن خودمم فشار روحی داشتم حالم بد میشد..اونام نگران بودن دیگ 

میدونی بنظرم چون عادت کردم تو خونه خودم باشم کسی تو کارم دخالت نکنه واسه همین برام سخت بود اونجا وگرنه خانوادها مث همون مجردیمن فرق نکردن

ازما که گذشت اما..خداوحق!
خدانکنه❤️ اینکه این حرفا رو بهت زدم و میگم برنگرد چون تو نزدیکانمون دیدم که میگم درست بشو نیستن

خودمم واقعا تواین ۹سال بهم ثابت شده ک درست نمیشه...

فقط بااین ضعف عزت نفسم و وابستگیم نمیتونم کناربیام همین

خودمم واقعا تواین ۹سال بهم ثابت شده ک درست نمیشه... فقط بااین ضعف عزت نفسم و وابستگیم نمیتونم کنارب ...

ی درآمدی داشته باشی اعتماد بنفست کم کم درست میشه

با شماره ۱۴۸۰ برای مشاوره تماس بگیر مشاوره رایگان میدن فقط شارژت کم میشه و اینکه اونا هیچ وقت باهات تماس نمیگیرن خودت فقط میتونی تماس بگیری

دورت بگردم  سعی خودمو میکنم انقد حالم بده هاعزیزم دلم میخواد فقط زاربزنم دلم میخوادبمیرم

به خداتوکل کن دلتومحکم کن تابه آرامش برسی ان شاالله اینم بدون هیچ سختی توزندگی بدون حکمت نیس فقط به خداایمان داشته باش وخودتوبسپاربهش

ی درآمدی داشته باشی اعتماد بنفست کم کم درست میشه با شماره ۱۴۸۰ برای مشاوره تماس بگیر مشاوره رایگان ...

ایشالا بتونم سرکاربرم و سرگرم بشم وفراموش کنم کم کم

با۱۴۸۰خیلی تماس گرفتم قبلا،باز اگ بتونم تماس میگیرم

مرسی عزیزدلممم