2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه بچه گنجشک رو زمین بود و تنها بود گرفتمش اوردن خونه بهش غذا دادم ولی مرد اینقدر گریه کردم الان دوباره یه گنجشک دیگه پیدا کردم یکم نازش کردم و گذاشتمش سر جاش 

حالا یه قناری شوهرم واسم گرفته که دیگه به بچه گنجشکا کاری نداشته باشم 😐

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
تو لونه ش مرده؟

دو شب قبلش اتاق خودم خوابید. خوب بود جیک جیک میکرد پرواز میکرد. دیشب هم تو اتاقم جای گرم گذاشتمش. ولی صبح زود جیک جیکش گرفته بود بردم توی پاسیو چون همه ش خوابش می‌آمد. الان نگاه کردم مرده بود. یعنی تقصیر من بوده؟

منم یه بچه گنجشک رو زمین بود و تنها بود گرفتمش اوردن خونه بهش غذا دادم ولی مرد اینقدر گریه کردم الان ...

منم خیلی گریه میکنم فکر میکنم تقصیر من بوده منتظر بودم یه کم بزرگ بشه و کامل پرواز کردن یاد بگیره بعد رهاش کنم تو اسمون

اخه این کوچولو بود

ماتوحیاتمون ده خانواده گنجشک داریم من خمیرنون میریزم تو باغچه و اونا برمیدارند میبرن به بچهاشون ک تازه بدنیااومدند میدند بخاطراون گفتم‌مشکلی نداره عدس نخود خام خیس شده نمدونم خمیر نون همه چبز میدند به بچهاشون خب باید حتماازمادرتغذیه بشند حتما مشکل ابین بودگ

💔🖤
ماتوحیاتمون ده خانواده گنجشک داریم من خمیرنون میریزم تو باغچه و اونا برمیدارند میبرن به بچهاشون ک تا ...

اخه ممکنه آرد برنج ضرر داشته باشه براشون چون قبلش سالم بود من خیلی عذاب وجدان گرفتم واقعا منو می‌شناخت صداش میزدم می‌آمد کنارم