baharjunam مدیر عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 284 عنوان مرگ بچه گنجشک | مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 19 پست سلام. بچه گنجشکم امروز صبح مرده دیروز بهش خمیر آرد برنج نپخته دادم. الان فکر میکنم بخاطر همون بوده خیلی ناراحتم و عذاب وجدان دارم 1401/03/18 | 11:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tinanr عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 9842 دو شب قبلش اتاق خودم خوابید. خوب بود جیک جیک میکرد پرواز میکرد. دیشب هم تو اتاقم جای گرم گذاشتمش. ول ... نه فکر نکنم ناراحت نباش تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه ... حالا تا ببینیم...
baharjunam مدیر استارتر عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 284 نه فکر نکنم ناراحت نباش اخه صبح فهمیدم مریضه باید میبردم دامپزشکی ولی نبردم شاید الان زنده بود
tinanr عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 9842 اخه صبح فهمیدم مریضه باید میبردم دامپزشکی ولی نبردم شاید الان زنده بود عیب نداره عزیزم خودتو اذیت نکن دیگه پیش اومده شاید اگه میبردیشم زنده نمیموند بدون مادرشون خیلی سخت میشه زنده بمونن 🥺 تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه ... حالا تا ببینیم...
baharjunam مدیر استارتر عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 284 عیب نداره عزیزم خودتو اذیت نکن دیگه پیش اومده شاید اگه میبردیشم زنده نمیموند بدون مادرشون خیلی سخت م ... مرسی ازت، من واقعا نمیدونستم بچه گنجشک اینقدر ضعیفه، وگرنه خیلی حواسم میبود
tinanr عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 9842 مرسی ازت، من واقعا نمیدونستم بچه گنجشک اینقدر ضعیفه، وگرنه خیلی حواسم میبود 😍نیتت خیر بوده گنجشک هم ازت راضی و الان جاش خوبه تو بهشت حیوونا برات دعا میکنه ناراحت نباش دیگه تو که نمیخواستی بمیره تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه ... حالا تا ببینیم...