2777
2789
عنوان

لکنت

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 103 پست
منم مثل تو بودم هرچی ناراحتی داشتم انتقال میدادم ب بچم ولی خداروشکر خوب شد  

وای خیلی خدا دوستت داشته انشالله خدا نگاهیم ب ما بندازه دلم واسه شیرین زبونیای بچم تنگ شده کم حرف میزنه دیگه مثل قبل حرف نمیزنه کم حرف شده

عالی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب درمانو شروع کردین

اره همون موقع دو سه جا بردم حتی با دکتر شاملو نمیدونم‌میشناسید یا ن ولی دیدم اصلا توجه نمیکنه داد میزنه باهام اینجوری حرف نزن

قطع کردم

الان نزدیک یه هفتس سردی جاتو قطع کردم باهاش اروم و شمرده جرف میزنم فضای خونه رو اروم کردم خیلی بهتر شده خداروشکر

رو کلمه های م ، ب، اذیته جیگر گوشم 

مثلا میخواد بگه من دارم‌میرم میگه من من من دارم‌میرم

خیلی احساساتیه خیلی خیلی زیاد نمیدونم جیکار کنم واقعا

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

وای خیلی خدا دوستت داشته انشالله خدا نگاهیم ب ما بندازه دلم واسه شیرین زبونیای بچم تنگ شده کم حرف می ...

ممطمئن باش خوب میشه من داداشم و پسر عموم‌ام یدفعه لکنت گرفتن خود ب خود خوب شدن شک نکن بچه توام صددرصد خوب میشه 

A
ممطمئن باش خوب میشه من داداشم و پسر عموم‌ام یدفعه لکنت گرفتن خود ب خود خوب شدن شک نکن بچه توام صددرص ...

خدا از دهنت بشنوه انشالله هیچ مامانی این چیزا رو تجربه نکنه یا اگه تجربه کرد خدا نگاهش کنه و تموم شه زود

عالی
اخه وقتی میگم تکرار کن عصبانی میشه میگه بسه دیگه ، دو دفه هم خیلی اوضاعش بهتر شد ولی هر بار تب کرد م ...

اصلا بهش نباید بگی تکرار کن بدتر بشه مثلا میگع من دی دی دیدم گربه رو تو در جوابش بگو اره مامانی شما دیدی گربه رو گربه خیلی ملوسع یا نمیدونم گربه رنگش سیاهه

اصلا نباید بگی تکرار کن بدتر میشه عزیزم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اره همون موقع دو سه جا بردم حتی با دکتر شاملو نمیدونم‌میشناسید یا ن ولی دیدم اصلا توجه نمیکنه داد می ...

وای حالم بد شد من یه بار پسرم‌خواست جاریم و صدا بزنه گفت ززززززن عمو بعد جاریم داد زد سرش بسه دیگ چقد حرف میزنی  اون موقع اندازه یه دنیا دلم شکست 

A
وای حالم بد شد من یه بار پسرم‌خواست جاریم و صدا بزنه گفت ززززززن عمو بعد جاریم داد زد سرش بسه دیگ چق ...

الهی بمیرم نمیدونم وجدان این ادما کجا رفته

عالی
منم مثل تو بودم هرچی ناراحتی داشتم انتقال میدادم ب بچم ولی خداروشکر خوب شد  

خیلی بده خیلییی...

من توی بحثای خودم و همسرم اصلا حواسم ب پسرم نبود و ضربشم خوردم

پسر دستع گلمو ب خدا میسپارم و ازش میخوام خوب خوب کنه 🙏