2777
2789
عنوان

لکنت

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 103 پست
ترسید اینجوری شد

پسرمنم از ترس بود عزیزم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم دعواش میکردی بلند بلند سرش داد میزدی؟

نه خیلی کم پیش میومد یکی دوبار سر پوشک گرفتنش ی بار باهام توالت نمیومد دستشو خیلی بد کشیدم ی مدتم زیاد جلوش اضطراب داشتم همه رو‌انتقال دادم همش عذاب وجدان دارم ک بچه سالممو چ ب روزش اوردم😭

عالی
الهی بگردمممممم خیلی سخته خیلییی با گوشت و پوست و استخونم درکت میکنم من ی مدت بردم پارسال یعنی بعد ...

فقط بهش استرس نده ب روش نیار‌ وقتی یه حرفی و با لکنت زد بهش بگو متوجه نشدم‌میشه یه بار دیگ بگی خودش سعی میکنه حرفش و درست بگه 

A
نه خیلی کم پیش میومد یکی دوبار سر پوشک گرفتنش ی بار باهام توالت نمیومد دستشو خیلی بد کشیدم ی مدتم زی ...

حالا انشالا این دفع هم بخیر میگذره ولی احتیاط کن 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
اره نباید سردی بدی 

من تازه بعد از یکسال سردی رو قطع کردم نمیدونستم😔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

فقط بهش استرس نده ب روش نیار‌ وقتی یه حرفی و با لکنت زد بهش بگو متوجه نشدم‌میشه یه بار دیگ بگی خودش ...

اخه وقتی میگم تکرار کن عصبانی میشه میگه بسه دیگه ، دو دفه هم خیلی اوضاعش بهتر شد ولی هر بار تب کرد مریض شد باز همون اش و همون کاسه

عالی
بچه خواهر منم لکنت داشت دکتر گفت کلا سردی رو قطع کن سرش رو هم با روغن زیتون ماساژ بده اونم اینکارو ک ...

خداروشکر دختر منم سردی زیاد خورد ب نظرم یکی از دلایلش هم همون بود ،خیار گوجه سبز دوغ 

عالی