سلام،بکماه و یک هفته اس دخترم دچار لکنت شده ،همون هفته اول رفتم گفتار درمانی واسش ی برنامه نوشت و گفت یکماه دیگه بیارش اولش خوب باهاش تمیرین کردم تو خونه ولی بعدش یا دخترم نمینشست یا خودم سهل انگاری کردم هفته پیشم بردمش روانشناس بهش ریسپتین و شربت فلوکستین داد اونم ترسیدم عوارض داشته باشه ندادم الانم ی روز خوبه ی روز بد موندم چکار کنم
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نه خیلی کم پیش میومد یکی دوبار سر پوشک گرفتنش ی بار باهام توالت نمیومد دستشو خیلی بد کشیدم ی مدتم زیاد جلوش اضطراب داشتم همه روانتقال دادم همش عذاب وجدان دارم ک بچه سالممو چ ب روزش اوردم😭
نه خیلی کم پیش میومد یکی دوبار سر پوشک گرفتنش ی بار باهام توالت نمیومد دستشو خیلی بد کشیدم ی مدتم زی ...
حالا انشالا این دفع هم بخیر میگذره ولی احتیاط کن
لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بچه خواهر منم لکنت داشت دکتر گفت کلا سردی رو قطع کن سرش رو هم با روغن زیتون ماساژ بده اونم اینکارو کرد خوب شد البته هنوزم یه کم دوغ زیاد میخوره لکنت میگیره