2777
2789
عنوان

لکنت

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 103 پست
ناراحت نباش درکت میکنم منم چند ماه کارم گریه و زاری بود ولی چ فایده .... خدا کمکمون کنه از کجا متو ...

نه اصلا ب روش نیاوردم خودش خیلی باهوشه روزای اول خیلی زیاد بود واسه همین نمیتونست حرفشو‌بگه قطع میکرد میگفت بلد نیستم 

عالی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سه سالو چهار ماه،لکنتش یکباره شروع شد ،ی مدت خودم ب شدت اضطراب داشتم و همش دعوام میشد با شوهرم ،تو پ ...

عزیزم دقیقا دختر منم همین سن بود ،من هم یه مدت خیلی دعواش میکردم همش خودمو سرزنش میکردم نکنه به خاطر اونه، بردمش گفتار درمانی اونجا خیلی اوضاع بدتر شد ، خیلی تحقیق کردم و در آخر فهمیدم ناروانی طبیعی هستش، ولی عجله نکن حدود یکسال و نیم طول کشید خوب شه، در ضمن چندتا نکته رو فراموش نکن ، ۱.اصلا کلمات رو براش اصلاح نکن ۲. با عجله باهاش حرف نزن و کاملا شمرده صحبت کن ۳‌ .استرس بهش نده مثلاً نگو زودیاش حاضر شو بریم تا زودیاش لباستو بپوش۴. به اطرافیان همه نکات رو بگو و اصلا به روی دخترتون نیارین، بهت قول میدم گذرا هستش، درکت میکنم کاملا چه شبها که تا صبح اشک نریختم

ای کاش این مورد هیچ‌وقت پیش نیاد منم از چشم بحث خانوادگی میبینم😭

اره دقیقا همینطوره از بحث ها هستش

و اینکه پسر من ماشالله یکسالش بود شعر میخوند میذاشتم‌استوری همه میگفتن چجوری داره شیرین زبونی میکنه کاش دستام میشکست و اینکارارو نمیکردم ولی کاریه گ شده عزیزم

فقط باید صبور باشیم و با حوصله انشالله امام رضا کمک کنه بچه هامونو🙏🙏

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

وای معجزه شده بخدا یعنی میشه واسه منم این معجزه اتفاق بیوفته،چقدر طول مشید

من یه مدت خیلی گیر میدادم ب پسرم می گفتم چرا اینجوری حرف میزنی خیلی بدتر شده بود نزدیک یه ساله دیگ زیاد گیر نمیدم اصلا هیجی نمیگم خداروشکر خودش خوب شده مطمئن باش برا بچه توام خوب میشه

A
اره من زیاد داد میکشیدم سرش از گربه ام ترسیده بود

واییی 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
نه دخترم حرف میزد کامل شعر میخوند یهو اینجور شد

حتما ترسیده بود یا استرس داشت

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
من یه مدت خیلی گیر میدادم ب پسرم می گفتم چرا اینجوری حرف میزنی خیلی بدتر شده بود نزدیک یه ساله دیگ ز ...

یعنی بدون هیچ درمانی خودش خوب شد؟الان هیچیش نیس؟

عالی
نه اصلا ب روش نیاوردم خودش خیلی باهوشه روزای اول خیلی زیاد بود واسه همین نمیتونست حرفشو‌بگه قطع میکر ...

الهی بگردمممممم

خیلی سخته خیلییی با گوشت و پوست و استخونم درکت میکنم

من ی مدت بردم پارسال یعنی بعد همکاری نمیکرد دیگ نبردم الان باز میخوام ببرم ولی خب هزینش زیاد همسرمم بیکار شده از عید ب اینطرف😔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اره متاسفانه

توهم دعواش میکردی بلند بلند سرش داد میزدی؟