2777
2789
عنوان

لکنت

1153 بازدید | 103 پست

سلام،بکماه و یک هفته اس دخترم دچار لکنت شده ،همون هفته اول رفتم‌ گفتار درمانی واسش ی برنامه نوشت و گفت یکماه دیگه بیارش اولش خوب باهاش تمیرین کردم تو خونه ولی بعدش یا دخترم نمینشست یا خودم سهل انگاری کردم هفته پیشم بردمش روانشناس بهش ریسپتین و شربت فلوکستین داد اونم ترسیدم عوارض داشته باشه ندادم الانم ی روز خوبه ی روز بد موندم چکار کنم 

عالی

سلام پسر منم دچار ناروانی هستش

دختر شما چند سالشه

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلا حساس نباش منم پسرم یدفعه لکنت گرفت ۳ سال پیش ولی خود ب خود خوب شد 

چرا اینجوری میشه یعنی مادر زادی اینطوری بودن؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
نه من پسرم سالم بود ۳سالگی یدفعه اینجوری شد

به خاطر ترس بود؟؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
سلام عزیزم، اول بگو دخترت چند سالشه، من هم تجربه زیادی دارم

سه سالو چهار ماه،لکنتش یکباره شروع شد ،ی مدت خودم ب شدت اضطراب داشتم و همش دعوام میشد با شوهرم ،تو پارکم ترسید خودم اینا رو دلیلش میدونم چون دخترم خیلی احساسیه

عالی
سلام عزیزم، اول بگو دخترت چند سالشه، من هم تجربه زیادی دارم

پسر من ۴ سالشه ترسید از ی بحث خانوادگی اینجوری شد

میشه راهنماییم کنی عزیزم تجربه داری

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

پسر من ۴ سالشه ترسید از ی بحث خانوادگی اینجوری شد میشه راهنماییم کنی عزیزم تجربه داری

ای کاش این مورد هیچ‌وقت پیش نیاد منم از چشم بحث خانوادگی میبینم😭

عالی
اصلا حساس نباش منم پسرم یدفعه لکنت گرفت ۳ سال پیش ولی خود ب خود خوب شد 

وای معجزه شده بخدا یعنی میشه واسه منم این معجزه اتفاق بیوفته،چقدر طول مشید

عالی
دخترم سه سال و چهار ماهشته گفتار درمان گفت چون اگاه شده لکنته😭

ناراحت نباش درکت میکنم منم چند ماه کارم گریه و زاری بود ولی چ فایده ....

خدا کمکمون کنه

از کجا متوجه شده دخترت ؟؟؟

به روش اوردی مگه؟

بعد اینک ترسید یا ارثی داره لکن