2777
2789
عنوان

خانمهای عزیز مهریه چی تعیین کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 44 پست
سلام عزیزم خوب نیستم فردا جلسه دو نفره داریم دفتر مشاوره اصلا حالم خوب نیست

فدات بشم انشالله هر چی که به صلاحته پیش بیاد برات 

به خدا توکل کن❤

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات بشم انشالله هر چی که به صلاحته پیش بیاد برات  به خدا توکل کن❤

خدا بزرگ و مهربونه انشاالله ک خیر بگذره دعا کن خر چی میشه ختم ب خیر باشه

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
تگم‌کن پس کنجکا‌و شدم

باشه قشنگم اگه سختت نیست تو یکی از تاپیکام پیام بزار تا یادم نره کاربریتو

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

باشه قشنگم اگه سختت نیست تو یکی از تاپیکام پیام بزار تا یادم نره کاربریتو

منم تگ کن

چشمای👀توقشنگ ترین سیاهی سرنوشتمه😍😍میشه گفت قلبمو برداشتی وخودت نشستی جاش❤❤
بعدها متوجه میشی

نه عزیزم من همین الان متوجه هستم 

من خانم مستقلی هستم 

زندگی مشترک رو واقعا مشترک میدونم 

مهریه رو حق خودم نمیدونم ولی حق طلاق و حق حضانت و خروج از کشور و حق تحصیل و ... که همه انسان ها باید داشته باشند رو حق خودم میدونم 

به طبع با آدمی که عقایدش مثل خودم هستش ازدواج میکنم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

منم تگ کن

پیام بزارید تو یکی از تاپیکام ❤️

بال مگس😂واقعا؟؟یا شوخیه؟؟

نه باید بره تمام مگسای شهرو بگیره بکشه بالاشونو بکنه بریزه تو نایلون😅

چشمای👀توقشنگ ترین سیاهی سرنوشتمه😍😍میشه گفت قلبمو برداشتی وخودت نشستی جاش❤❤
خدا بزرگ و مهربونه انشاالله ک خیر بگذره دعا کن خر چی میشه ختم ب خیر باشه

به امید خدا عزیزدلم❤

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱