2777
2789
عنوان

خانمهای عزیز مهریه چی تعیین کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 44 پست
۱۴ تا سکه ۷ مثقال طلا دو دنگ از آپارتمانش  یه هفته بعداز عقد به نامم زد  آپارتمانه حدو ...

واو شهرتم بگو

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجردم 

ولی میدونم پدرم سخت گیر هستش 

هر چی باشه بعد ازدواج میبخشم چون حق خودم نمیدونم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

مجردم  ولی میدونم پدرم سخت گیر هستش  هر چی باشه بعد ازدواج میبخشم چون حق خودم نمیدونم

چرا ببخشی . اشتباه میکنی هیچ مردی رو ضمانت نکن

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

چرا ببخشی . اشتباه میکنی هیچ مردی رو ضمانت نکن

نیازی به ضمانت هیچ مردی نیست قشنگم 

خودمو ضمانت میکنم 🙂

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

سلام عزیزم حالت چطوره 

سلام عزیزم خوب نیستم فردا جلسه دو نفره داریم دفتر مشاوره اصلا حالم خوب نیست

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
هرگز همچین کاری نکن به پدرت اعتماد کن

من طرز فکر متفاوتی دارم عزیزم  و با عقل و منطق بهشون رسیدم ❤️

ببخشید فوضولی ولی ۱۴مرداد قراره چی بشه؟

نمیتونم الان بگم ولی اون روز تاپیک میزنم و معجزه زندگیمو ثبت میکنم اینجا