2777
2789
عنوان

نظرسنجی : افسردگی درمان داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 52 پست
چه خوب.  انشالله که همیشه دلشاد و دل زنده باشین و اون حالت قبلی هرگز برنگرده 💐

ممنونم عزیزدلم

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله... با توهم.... اونا درمان نداره یا بسیار سخت درمان میشه.. 

منم وسواس فکری دارم😞

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

سلام صبحتون بخیر ببخشید مزاحم شدم اون یکی تاپیک لپتاپتون قفل بود نتونستم بپرسم مجبور شدم اینجا بپرسم

میخواستم بپرسم میدونین چجوری با لپتاپ اسکرین بگیرم؟

زدم گوگل چیزی متوجه نشدم

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
سلام صبحتون بخیر ببخشید مزاحم شدم اون یکی تاپیک لپتاپتون قفل بود نتونستم بپرسم مجبور شدم اینجا بپرسم ...

کدوم تاپیک؟ عجیب ترینه؟ 

با دکمه prtscr 

گمونم با خود مرور گر اپرا هم میشه. 

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من حتی افکار خود.کشی داشتم

ولی الان بهترم 

تمرکز کن رو اینده و هدفای قشنگت

تنها کسی ک میتونه بهت کمک کنه خودتی.. 

زندگی پلی بک نداره.. درست استفاده کن🧡:)) 

اگه نیاز داشتی با کسی حرف بزنی رو من به عنوان یه غریبه میتونی حساب کنی.. بعضی وقتا حرف زدن زلزله ای که قراره تو وجودمون اتفاق بیفته و به تعویق میندازه 

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
کدوم تاپیک؟ عجیب ترینه؟  با دکمه prtscr  گمونم با خود مرور گر اپرا هم میشه.

همون تاپیک که گفتین متن طولانی رو با گوشی تایپ میکنید یا لپ تاپ میخواستم اونجا بپرسم قفل بود

آها خیلی ممنونم که جواب دادین ولی دکمه prtscr نداره

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
 همون تاپیک که گفتین متن طولانی رو با گوشی تایپ میکنید یا لپ تاپ میخواستم اونجا بپرسم قفل بود ...

میشه یه عکس از کیبورد تون بدین؟ 

منم الان براتون میگم چطور با اپرا اینکارو کنید. 

میشه یه عکس از کیبورد تون بدین؟  منم الان براتون میگم چطور با اپرا اینکارو کنید.

نه گوشیم دستم نیست خراب شده دادم درستش کنن ولی از یه چیزی باید اسکرین بگیرم که از دیشب درگیرشم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/تجربه-درمان-افسردگی-خودم?page=1

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

نه گوشیم دستم نیست خراب شده دادم درستش کنن ولی از یه چیزی باید اسکرین بگیرم که از دیشب درگیرشم

یه دونه دکمه داره prt sc sysrq فک کنم اونه ولی هرچقد میزنم اسکرین نمیگیره

ببخشید، اینکارو کنید، داشتم می‌فرستادم نتم ضعیف بود مجبور شدم شات بگیرم

توی اپرا شما باید از این گزینه استفاده کنید. یعنی snapshot بگیرین. و بعدش مشخص کنید کدوم محدوده رو میخواین. 🥀