2777
2789
عنوان

نظرسنجی : افسردگی درمان داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 52 پست
مثلا آهنگ شاد گوش بدی  یه کار خوب که تو روحیت تاثیر خوب میزاره  طلوع آفتاب و ببینی  ...

الان دارم راما گوش می‌کنم. حس خوبی میده به آدم. 

ممنونم بابت کامنت راهنماییتون 💐🙏

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم  با توجه  به عصر حاضر افسرذگی بخشی از، زندگیه ما هست یعنی اگر دوره ای حس کنی خوب شدی احتمال بازگشت هست فقط باید کنار بیای کاری کنی که زندگیتو خراب نکنه اسیب بزنه. اگر سرکار باشی یا سرت گرم باشه زودی خوب میشی

😎💚🐬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دارم راما گوش می‌کنم. حس خوبی میده به آدم.  ممنونم بابت کامنت راهنماییتون 💐🙏

خواهش میکنم  

به مشکلات فکر نکنید که از پا در بیاین باید قوی باشین که حلش کنید شما شکستش بدین نه اون شما رو 

.

عزیزم  با توجه  به عصر حاضر افسرذگی بخشی از، زندگیه ما هست یعنی اگر دوره ای حس کنی خوب شدی ...

مرسی 🙏🙂

خواهش میکنم   به مشکلات فکر نکنید که از پا در بیاین باید قوی باشین که حلش کنید شما شکستش بدین ...

چشم. ممنون 🙂✌️🥀

عزیزممممممم افسردگی درمانش وحشتنااااااککککک

ساده استتتتتتت... 

اصلا نمیشه اسمش رو گذاشت مریضی... 

ولی من وسواس و توهم دارم... 

اونا درمان ندارن یا خیلی سخت درمان میشن ولی افسردگی خیلی راخته یه مسافرت بری خوب میشی. 

عزیزممممممم افسردگی درمانش وحشتنااااااککککک ساده استتتتتتت...  اصلا نمیشه اسمش رو گذ ...

من وسواس قفل داشتم. وحشتناک بود. اما این...، پیچیدست که البته دوستان هم راهنمایی کردن. از راهنماییت هم بینهایت ممنون 🌸

ان شاءالله زود حالتون خوب بشه این حس و از خودتون دور کنید هر چه زود تر به خودتون بیاید خیلی راحت تر ...

بازم مرسی 💐

عزیزممممممم افسردگی درمانش وحشتنااااااککککک ساده استتتتتتت...  اصلا نمیشه اسمش رو گذ ...

شما وسواس فکری دارین؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

سه سال پیش افسردگی گرفتم و بعد از 4 ماه خوب شدم

چه خوب. چطوری حل شد؟؟؟ ممنون میشم بگین 🌸

چه خوب. چطوری حل شد؟؟؟ ممنون میشم بگین 🌸

خیلی سخت بود اما خودم خواستم بیشتر از پنج بار مشاوره و روانشناس و اینجور جاها رفتم خوب بود اما تاثیر زیادی نداشت خودزنی خوردن قرص 😭😭

خیلی سخت بود توکل کردم بر خدا و از اقا امام زمان خواستم کمکم کنه بعدش کمکم همه ی اهنگای غمگین ویدیو های غمگین هرچیز غمگین که باعث میشد ناراحت بشمو حذف کردم دوستای خوبی پیدا کردم و خیلی بهتر شدم و خوب شدم ❤

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃
خیلی سخت بود اما خودم خواستم بیشتر از پنج بار مشاوره و روانشناس و اینجور جاها رفتم خوب بود اما تاثیر ...

چه خوب. 

انشالله که همیشه دلشاد و دل زنده باشین و اون حالت قبلی هرگز برنگرده 💐