بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نبابا چه ربطی داره ادمایی که همینجورین پروتز استفاده میکنن دیگه من که خودم یک سال یا شایدم حدودا یک سال و نیم میشه گذاشتم ولی راضیم حالا هیکلم در اون حد نبود اما منم خیلی ظریفه هیکلم خیلی هم خوب شد خدایی پشیمون شدم چرا الکی تا سی سالگی صبر کردم دکتر فوق تخصص جراحی پستان اینا بری اوکیه دکتر خوب انتخاب کن دیگه من دکتر صلاتی رفتم توی بلوار گشاورز تخصصش همینه خیلیم جراحی میکنه دیگه مهارتش بالاست اینستاشو سرچ کن ببین نمونه کاراشو 02166909984
چرا پروتز می کنن ولی اندازه پروتز رو نمی تونی زاید بزرگ انتخاب کنی چون هم بد قواره میشه هم ممکنه روی پوستت رد چروکی ایجاد کنه اصلا خوب نیست. من یه دکتر خوب می شناسم دکتر محسن اسدی تو تهران کارش خیلی خوبه خودت اسمش سرچ کن تو سایتش درباره پروتز سینه بخون مطالب جالبی داره
پروتز سینه رو برای هر خانمی که واقعا نیاز داشته باشه انجام میدن متناسب هیکل خودش یکی از آشناهای ما پیش دکتر آخوندی نسب چند سال پیش عمل کرده الانم راضیه خداروشکر میگه خوب شد دکترم خوب بود الان تو این چندساله هیچ مشکلی نداره
آره نه این که پروتز انجاک ندن انجام میدن خب ولی اندازه پروتز بر اساس هیکل خودت انتخاب میشه مثلا نمی تونی بری یه پروتز سایز بزرگ انتخاب کنی کاملا متناسب با بدن این طوری بهتر هم هست چون ظاهر طبیعی تره و این که پوست نباید زیاد کشیده بشه بعدا مشکل درست میشه بازم من یه دکتر خوب میشناسم دکتر مریم شریفی تو تهران شاید بشناسیش خودت دکتر خوبیه بروتو پیجش فالوش کن نمونه کاراش هم میذاره دایرکت بپرس ببین عمل میکنه یا نه اگه م یتونی ازش وقت بگیری خوب میشه چون خیلی کارش خوبه
همسرم خیلی از تصمیمی که برای پروتز سینه گرفت راضی بود. قبلاً خودش خیلی ناراحت بود چون احساس میکرد که بهاندازه کافی جذاب نیست. بعد از عمل خیلی تغییر کرده، نه فقط از نظر ظاهری، بلکه از نظر روحی هم خیلی بهتر شده. دکتر زندیپور هم واقعا انسان خوبی هستن، همیشه با دقت و حوصله تمام سوالاتش رو جواب میدادن و بهش آرامش میدادن که از نتیجه مطمئن باشه.