2777
2789

رفتیم دادگاه بعد مشاوره خخخ میدونین چی میگفت ، میگفت زنم غریبه پرست بودچون به همکارش پیام میداد خخخ حالا همکارم خانم بودا مثلا درمورد کار فردا پیام میداد من جوابش میدادم اون بهم میگفت هرزه و ج ن  خدا فقط مرگش برسونه چطور تونستم ۱۰ سال با این اشغال زندگی کنم 

یادمه یه شب رفته بود ماموریت دو شب انلاین بود چن بار پیام دادم حالم بدع بیا پیشم. فک کنینن چن بار  خخ سین میکرد و میرفت پیوی ج ن خانم هییی ۲۰ تومن براش ریخته بود بعد به من هزار تومن نمیداد هیییی 

تورا به امام حسین قسم دعا کنید زودتر شرش از زندگیم کم بشه برع مثه یه غده سرطانیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واقعا برام سواله کسی که می خواد این مدلی باشه هدفش از ازدواج چیه؟ ازدواج یعنی من متعهد میشم با یه نفر دیگه یه زندگی خوب برای خودم و بچه های احتمالی بسازم 

خب کسی که نمی خواد متعهد بشه مجرد بمونه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

درست میشه عزیزم😍❤️ سختیا همیشه مقدمه ی روزای خوب هستن. به خدا توکل کن تا برات معجزه کنه

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️
حرص نخور بسپر به خدا درستش میکنه

مگه قرار نشد بری درست را بخونی 🤕

این جا چی کار می کنی 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

[QUOTE=240012654]من واقعا برام سواله کسی که می خواد این مدلی باشه هدفش از ازدواج چیه؟ ازدواج یعنی من متعهد میشم با یه ...[/QUOTE

دختر دومما اصلا ندیده این چه پدریه هاننن ؟ چون سرگرم کثافت کاریش بوده چون دائم با ج ن ها مسافرت بوده  یه دردایی کشیدم که هیچکس حتی به فکرشم نرسیده 

[QUOTE=240012654]من واقعا برام سواله کسی که می خواد این مدلی باشه هدفش از ازدواج چیه؟ ازدواج یعنی من ...

پس بچه هم دارید 

دیگه واقعا باید متعهد می بودند