2777
2789

منم هربار میرم سونو برای صدای قلبش سمت چپه

خودشم سمت چپ حس میکنم 

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 15 هفتم  طرفه چپه  وقتی به چپ میخوابم اذیت میشم

عه منم همینطور مثل نبض میزنه وقتی سمت چپ میخوابم

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
منم هربار میرم سونو برای صدای قلبش سمت چپه خودشم سمت چپ حس میکنم 

برای منم دعا کنید ان شاءالله بتونم از این تاپیک ها بزنم 

نکه همش تادیک میزنم دعا کنید باردار بشم 

چهارساله که منتظرم 

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
برای منم دعا کنید ان شاءالله بتونم از این تاپیک ها بزنم  نکه همش تادیک میزنم دعا کنید باردار ب ...

انشاالله عزیزم توکلت بخدا باشه من بعد ۶سال بچه دارشدم انشاالله شما انتظارت طولانی نشه به زودی نی نی بیاد تو دلت🙏🏼💖

برای منم دعا کنید ان شاءالله بتونم از این تاپیک ها بزنم  نکه همش تادیک میزنم دعا کنید باردار ب ...

انشالله خدا به شما هم یه نی نی میده 

عزیزم مشکلت چیه

انشالله خدا به شما هم یه نی نی میده  عزیزم مشکلت چیه

هیچی 

طب سنتی که رفتم 

گفتن رحم سرده بچه نگه نمیداره 

دوتا سقط داشتم

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا