2777
2789

از خودم خوانوادم و شوهرم متنفرم

مامانم نذاشت این هفته شوهرم ببینم

۱ ماهه ندیدمش

شوهرم امشب بهم گفت هیچ حسی دیگه ندارم   به عروسیمون و فرمالیته

اشکام همینطور داره میاد 

پسفردا زنگ میزنم فرمالیته رو کنسل میکنم

زندگی هیچیش قشنگ نیست

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت رو ناراحت نکن عزیزم بگو این نیز می‌گذرد در ضمن شوهرتم ناراحت بوده این حرفو زده  اگه دوست ...

حیلی عصبیم

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹
همه ی جوونا قبل از اینکه برن خونه خودشون این مشکلات رو دارن کمی صبوری کنید اسون بگیرین تموم شده رفته ...

زنگ میزنم کنسل میکنم اما روزگارشم سیاه میکنم

زنگ میزنم کنسل میکنم اما روزگارشم سیاه میکنم

الان عصبانی هستی هر تصمیمی بگیری بعدا پشیمون میشی 

شربت خنک تگری بخور . نفس عمیق بکش ذهنتو آزاد کن بخواب تا فردا ظهر 

بعدا دوش اب گرم بگیر ریلکس کن با توکل ب خدا و آرامش سنگاتونو وا بکنید 

فعلا دست نگه دار تصمیم عجولانه نگیر