2777
2789
عنوان

بوی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 64 پست

منم مثل تو بودم از وقتی پودر سنگ مرداب میزنم راحتم

ازحموم درنیومدم یساعت بعدش بو میدادم

الان راحتم هفته ها حموم نرو اصلا هیچ بویی نمیدی

پودر بخر حموم تموم شد بدنت خشک کردی بزن زیر بغل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی هست

عطاریا دارن

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
اینا چیه دیگه

عطاریا دارن

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

مام بزن

وقتایی که میری حمام یکم حنا با آب مخلوط کن و به همه‌ی بدنت بمال و بزار یکم بمونه و بشور...خییلی نمونه بدنت رنگ میگیره‌هااا😂

حتی بدنت رو میتونی عرق نعنا و ... بشوری

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  
خب شاید به تغذیت هم مربوط میشه. یه سوال شخصی بپرسم؟ شما تو حموم با روشور و کیسه خودتو میشوری؟؟ اگ ن ...

بله یه هفته درمیون ولی تاثیری نداره خسته شدم دیگه خانوادمم نمیتونن تحملم کنن میترسم ازدواج کنم شوهرمم نتونه 😭😟

خب چیکارکنم تو یه خونه غدا میخوریم‌مگه میشه تو غذا ادویه نریخت😭مگه بقیه آدما تو غذاشون ادویه نمیریز ...

باید ادویه و سیر و پیاز و کمتر کنی  

هر روز حمام کن لباسی هم که مینوشی نخی باشه تا بوی بد نگیره 

دستمال مرطوب داشته باش پیشت هر وقت حس کردی داری خیلی عرق می‌کنی یه گوشه پیدا کن یا دستشویی عمومی بکش زیر بغلت دوباره نام بزن 

مام شون هم خوبه

تو بخواهی می شود🌱

بله یه هفته درمیون ولی تاثیری نداره خسته شدم دیگه خانوادمم نمیتونن تحملم کنن میترسم ازدواج کنم شوهرم ...

یکار کن ایکاش وان داشتی .

نمیدونم داری یا ن .

اگر داشتی تو وان یکم وانیل بریز هر سری تنت بوی وانیل میگیره خیلی خوب میشه بوی بستنی میگیری