2777
2789
عنوان

بوی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاثیری نداره

چرا گلم...تاثیرش میدونم خیلی سریع نیست ولی خب در دراز مدت اگر هربار استفاده بشه اصلا بعد یه مدت دیگه بدنت بو نمیده

میشناسم کسی رو که ۱۰ روز حمام نمیره ولی هییچ بویی نمیده

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  

کرم ضد تعریق کلیون خیلی خوبه 

من فقط برای زیر بغل استفاده میکنم ولی به یکی معرفی کردم پاهاش خیلی بو میداد .مشکلش حل شد 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
جسارتا دیگه بو نمیدین؟

به خصوص وقتایی که عادت میشم زننده تر میشه خسته شدم الان چندساله هرکی تا یه ذره استشمام میکنه پیشم حساس و عصبی میشم تنها میشم میشینم گریه میکنم خسته و کلافم 

جسارتا دیگه بو نمیدین؟

نه ولی بوی زیر بغل طبیعیه همه بعد عرق زیر بغلشون بو میگیره 

کرمش عالیه تا یک هفته اثر داره 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
باید ادویه و سیر و پیاز و کمتر کنی   هر روز حمام کن لباسی هم که مینوشی نخی باشه تا بوی بد نگیر ...

همه ی اینکارارو میکنم ولی تاثیری نداره خسته شدم دیگه دلم میخواد بمیرم راحت شم