شوکتیم مدیر عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 339 عنوان بوی بدن | مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 64 پست سلام بدنم خیلی بوی بدی میده هرکاری میکنم حموم میرم لباسامو عوض میکنم عطر و ادکلنمیزنم ولی بعد مدتی دوباره بو میگیرم دکترم رفتم گفت از بلوغه جوانیه آخه تاکی یکی کمکم کنه عصبی شدم خانوادمم نمیتونن تحملم کنن چه کنم هرجا میرم از بوی عرقم آدما ازم فاصله میگیرن خسته شدم 1401/03/14 | 17:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sungirl_n عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 3803 زیربغلتو برو لیزر یا از سنگ مردار یه مدت استفاده کن فک کنم اسمش همینه از عطاری بگیر سنگ مرداب اره خیلی خوبه برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️
sungirl_n عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 3803 روش دائمی دیگه سراغ نداری؟ عزیزم جوش شیرین یا ابلیمو قبل اینکه بری حموم بزن ب زیر بغلت یکم بمونه بعدش حموم کن برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️
شوکتیم مدیر استارتر عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 339 عزیزم جوش شیرین یا ابلیمو قبل اینکه بری حموم بزن ب زیر بغلت یکم بمونه بعدش حموم کن که چی بشه ☹️
سیما۲۷ عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 2068 آخه میگن سنگ مرداب سرطان زاس شما چند وقته استفاده میکنید؟ کی میگه این حرف پودر طبیعی هست سرطان زا اون اسپری مواد شیمی ها هستن
eli1384 عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 1043 تاثیری نداره چرا گلم...تاثیرش میدونم خیلی سریع نیست ولی خب در دراز مدت اگر هربار استفاده بشه اصلا بعد یه مدت دیگه بدنت بو نمیدهمیشناسم کسی رو که ۱۰ روز حمام نمیره ولی هییچ بویی نمیده یه روزی همهههی خستگیهات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری دست از تلاش کردن برندار...تو فوقالعادهای
شوکتیم مدیر استارتر عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 339 کی میگه این حرف پودر طبیعی هست سرطان زا اون اسپری مواد شیمی ها هستن فامیلمون گفت
ماوراطبیعی عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11668 کرم ضد تعریق کلیون خیلی خوبه من فقط برای زیر بغل استفاده میکنم ولی به یکی معرفی کردم پاهاش خیلی بو میداد .مشکلش حل شد افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
sungirl_n عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 3803 که چی بشه ☹️ که گل سوسن در بیاد بجاشخب ک بوی عرقتو بگیره ک چی بشه گلم؟؟ برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️
شوکتیم مدیر استارتر عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 339 کرم ضد تعریق کلیون خیلی خوبه من فقط برای زیر بغل استفاده میکنم ولی به یکی معرفی کردم پاهاش خی ... جسارتا دیگه بو نمیدین؟
شوکتیم مدیر استارتر عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 339 جسارتا دیگه بو نمیدین؟ به خصوص وقتایی که عادت میشم زننده تر میشه خسته شدم الان چندساله هرکی تا یه ذره استشمام میکنه پیشم حساس و عصبی میشم تنها میشم میشینم گریه میکنم خسته و کلافم
شوکتیم مدیر استارتر عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 339 که گل سوسن در بیاد بجاش خب ک بوی عرقتو بگیره ک چی بشه گلم؟؟ یعنی حل میشه؟
ماوراطبیعی عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11668 جسارتا دیگه بو نمیدین؟ نه ولی بوی زیر بغل طبیعیه همه بعد عرق زیر بغلشون بو میگیره کرمش عالیه تا یک هفته اثر داره افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
شوکتیم مدیر استارتر عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 339 باید ادویه و سیر و پیاز و کمتر کنی هر روز حمام کن لباسی هم که مینوشی نخی باشه تا بوی بد نگیر ... همه ی اینکارارو میکنم ولی تاثیری نداره خسته شدم دیگه دلم میخواد بمیرم راحت شم
شوکتیم مدیر استارتر عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 339 منم مثل تو بودم از وقتی پودر سنگ مرداب میزنم راحتم ازحموم درنیومدم یساعت بعدش بو میدادم الان راحتم ...