2777
2789
سلام. من تعریف دکتر معمارزاده رو شنیدم. اما به نظرم یکی از بهترین پزشکان شکاف لب و کام دکتر عبدالجلی ...

هرمزی؟؟؟ لطفا بیشتر تحقیق کنین . 🥺🥺 البته شاید الان شرایط فرق کرده باشه . ولی اسمش میاد من تنم میلرزه

سلام عزیز اره نوبت زدم ان شاالله برای عمل میبرمش اصفهان  کارهای دکتر معمارزاده عالیه و یه شاگر ...

افرین ب این تحقیق منم خیلی راضی بودم خدایی از رفتار و برنامه هاشون هر چی بگم کم گفتم.   حالا مشهد ک بودیم فقط وحشی بودن . 🥶🥶🥶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من ۸ تا عمل کردم ک ۵ تاش مشهد بود و گند زدن و ۳ بار اصفهان . ۲ بار اخر دکتر سامرلد عملم کردم سال ...

خیلی منتظرِ جوابتون بودم🥺

ممنون

من هم ۳ بار مشهد عمل کردم ولی بهبودی کامل حاصل نشد

الان خانم پیرمرادیان گفتار درمان برای هفته آینده نوبت گذاشتن ک برم اصفهان

آرزومه خوب بشم😥

فقط صدام یکم تو دماغیه

اصفهانم هیچکیو ندارم مجبورم یه شب باید اونجا بمونم

خیلی منتظرِ جوابتون بودم🥺 ممنون من هم ۳ بار مشهد عمل کردم ولی بهبودی کامل حاصل نشد الان خانم پیر ...

سلام ویزیت انلاین هم دارن خانم دکتر...

برای بچهای شکاف کام گروه دارن تو ایتا ...

اگه خواستی به شمارم تو صفحه قبل پیام بده تا لینک بفرستم

افرین ب این تحقیق منم خیلی راضی بودم خدایی از رفتار و برنامه هاشون هر چی بگم کم گفتم.   حا ...

🥰دلم میخواد تا بچم کوچیکه و چیزی متوجه نمیشه همه ی مشکلاتش ان شاءالله حل بشه ..چون وقتی بزرگ میشن تو خاطرشون میمونه😔

سلام ویزیت انلاین هم دارن خانم دکتر... برای بچهای شکاف کام گروه دارن تو ایتا ... اگه خواستی به شما ...

قربونتون برم اگه یادتون باشه من از خودتون شماره گرفتم ویزیت آنلاین هم شدم حالا بهم گفتم بیا یه سر اصفهان

اگه خدا کمک کنه شرایط جور بلیط پیدا کنم برم

🥰دلم میخواد تا بچم کوچیکه و چیزی متوجه نمیشه همه ی مشکلاتش ان شاءالله حل بشه ..چون وقتی بزرگ میشن ت ...

دقیقا همینطوره

ماها که بزرگ شدیم با این مشکل توی مدرسه و دانشگاه و اجتماع خیلی گوشه گیر بودیم و اذیت شدیم

سلام من خودم شکاف کام هستم و کلی اذیت شدم چون متولد ۷۱ هستم و درمان خوبی نبود ولی خداروشکر دکتر برای ...

ای کاش بشه کامل صحبت کردمون خوب بشه😭

شما تازه بعد ۸ تا عمل میگید یکم تو دماغی و حالت سرماخوردگی رو دارید؟

ای کاش بشه کامل صحبت کردمون خوب بشه😭 شما تازه بعد ۸ تا عمل میگید یکم تو دماغی و حالت سرماخوردگی رو ...

بله تازه طب اسکالپ هم خیلی کمکم کرد . وای ب نظرم ۲ یا ۳ دوره دیگ اسکالپ برم و ی دوره فن بیان بتونم ب عادی صحبت کردن خیلی نزدیک بشم 

بله تازه طب اسکالپ هم خیلی کمکم کرد . وای ب نظرم ۲ یا ۳ دوره دیگ اسکالپ برم و ی دوره فن بیان بتونم ب ...

راستشو بخواید من رفتم اصفهان

قرار بر عمل شده میگن بیمارستان دولتی ۲ میلیون  خصوصی حدودای ۲۰ تومن

ای کاش پول داشتم خصوصی میرفتم خدا کنه توی دولتی هم ب یک اندازه وقت بزارن و دلسوزی کنن

درضمن ب من گفتن انحراف بینی هم دارم ک اونم باید  عمل کنم خلط پشت حلق چندساله درگیرشم نمیدونم بخاطر همین انحرافم بوده یا نه 

راستشو بخواید من رفتم اصفهان قرار بر عمل شده میگن بیمارستان دولتی ۲ میلیون  خصوصی حدودای ۲۰ تو ...

پس الان دیگ یاد گرفتن روشو پول میگیرن ما هیچی ندادیم . با روش میکروسکوپی عمل میکنن؟؟  اگه اسمشو درست بگم تو همین مایه ها بود 

خیلی منتظرِ جوابتون بودم🥺 ممنون من هم ۳ بار مشهد عمل کردم ولی بهبودی کامل حاصل نشد الان خانم پیر ...

سلام من طب سوزنی اسکالپ ک تو سر هم هست انجام دادم. من بعد گفتاردرمانی هم ک حداقل۱۰۰ جلسه رفتم نتونستم لپمو باد کنم ولی بعد ۳ جلسه به بدن من جواب داد و من ازاون موقع لپامو میتونم باد کنم و هنوزم اثرش مونده

راستشو بخواید من رفتم اصفهان قرار بر عمل شده میگن بیمارستان دولتی ۲ میلیون  خصوصی حدودای ۲۰ تو ...

من برای خلط پشت گلوم لبنیات و حذف کردم و یک دوره دارو طب اسلامی پیش یک ادم خبره رفتم و جواب داد و به جای کلسیم برگ چغندر و شیر بادام گیاهی ک دستورش تو نت هست میخورم . 

یک مورد دیگم یادم اومد برای خلط من قبلنا ی روغن بنفشه قدیمی یکی بهم دادم فک کنم دوساله بود و به هر کسی نمیداد اونم ی مدت ریختم الانم هر ازگاهی میریزم .