2777
2789
یک مورد دیگم یادم اومد برای خلط من قبلنا ی روغن بنفشه قدیمی یکی بهم دادم فک کنم دوساله بود و به هر ک ...

ای کاش اجازه بدین توی خصوصی شمارمو براتون بفرستم ک حداقل هرزمان خودتون خواستین با هم صحبت کنیم

بهتون ک گفتم رفتم اصفهان عزیز

خلاصه گفتن انحراف بینی ام داری اونم از نوع شدید  که اومدم مشهد رفتم پیش ی دکتر خوب سی تی اسکن هامو نگا کرد گف ن بابا انحراف داری ولی اصلا شدید نیست با دارو میشه درمان کرد منم دارو خوردم فک کنم دوزش پایین بود ک خوب نشد خلط هام

نمیدونم از راه گیاهی وارد شم چ کنم

شکاف کامم رو هم ک گفتن عمل کنیم یه ۵۰ ۶۰ درصدی خوب میشی اونم نمیدونم عمل کنم یا نه

بعضی موقع ها اصن میگم ولش کن بیخیال هرکی ببینه نهایت مثه شما ک میگفتین میگن سرماخورده ای؟

چقد مگه میخاد خوب شه؟ بیماری های مادرزادی ک ۱۰۰ درصد خوب نمیشن

موندم چیکار کنم حالم بده بین دوراهی بدی گیر کردم

خودم ک میگم بیخیال فقط و فقط و فقط خلط های شدیدی ک میاد تو حلقم خوب بشه دیگه هیچی نمیخام

ای کاش اجازه بدین توی خصوصی شمارمو براتون بفرستم ک حداقل هرزمان خودتون خواستین با هم صحبت کنیم ب ...

۵۰ یا ۶۰ درصد که عالیه من برای ده درصد هم پیگیر بودم . خوب تلاش ک میتونیم بکنیم . اگه مایل به عمل نیستی طب سوزنی اسکالپ تحقیق کن ببین به شرایط شما سازگار هست یا نه . خیلی مهمه و کسی انجام بده ک خبره باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵۰ یا ۶۰ درصد که عالیه من برای ده درصد هم پیگیر بودم . خوب تلاش ک میتونیم بکنیم . اگه مایل به عمل نی ...

ممنونم از همه راهنمایی هاتون

ببخشید که سوال زیاد پرسیدم

انشالله بهترینها براتون اتفاق بیفته🙏🙏❤

۵۰ یا ۶۰ درصد که عالیه من برای ده درصد هم پیگیر بودم . خوب تلاش ک میتونیم بکنیم . اگه مایل به عمل نی ...

سلام 

ببخشید مهتاب خانم  . فرد خبره که طب سوزنی اسکالپ سر  انجام دادی میشه اسم و آدرسشو  بدید  میخوام برای بچم انجام بدم  آدرسشو بگید بسیار سپاسگزاریم 

سوالی داستین ازم بپرسین من خودم همین مشکل دارم و ۸ تا عمل داشتم و ۵تاش اشتباه بود

سلام من خواهر زادم این مشکلو داره تازه بدنیا اومده راهنماییم کنید

صلوات برای فرج آقا امام زمان(عج)یادت نره
از استرس و نگرانی شیرم خشک شده دارم دق میکنم از وقتی به دنیا اومده هر روز دکترا میگن این مشکل رو دار ...

با این تایپک یاد خواهرم افتادم چه سختی هایی رو کشید ب ای بچه اش بمیرم برای شما که الان هزار تا فکر میکنی ،،، انشالله که هر چه زودتر عمل میکنی و خوب میشه بچه ات ،، دوستم لب شکری بود الان ماشالله خیلی نازه ، تازه ۴۵ سالشه علم الان خیلی پیشرفته تره ،، 

خدایا شکرت
از استرس و نگرانی شیرم خشک شده دارم دق میکنم از وقتی به دنیا اومده هر روز دکترا میگن این مشکل رو دار ...

کلیه که فکر نکنم مشکلی باشه. همسر من الان چهل سالشه. چند سال پیش رفته بود سونو اتفاقی فهمید یه کلیه‌ش سر جاش نیست. ولی دکتر گفت مهم نیست 

سلام عزیزم شکاف کام بچه تون رو عمل کردید؟ الان خوبه؟ دکترش کی بوده؟ لطفا منم راهنمایی کنید دخترم شکاف کام داره

سلام من خودم شکاف کام هستم و کلی اذیت شدم چون متولد ۷۱ هستم و درمان خوبی نبود ولی خداروشکر دکتر برای ...

سلام من 1 بار عمل کردم اما صدام هنوز تو بینی هست 

شما کجا عمل کردید و کدوم دکتر میشه بگید؟

سلام من 1 بار عمل کردم اما صدام هنوز تو بینی هست  شما کجا عمل کردید و کدوم دکتر میشه بگید؟

سلام من ۲ بار اخر ک تغییراتم عالی بود تیم اصفهان و دکتر سامرلد . تیم اصفهان به نطرم تخصصی تره . شایدم باشه بعدشم رفتم طب سوزنی  سر . ک برای حرف ب عالی بود . و تونستم لپامو یکم باد کنم 

سلام  ببخشید مهتاب خانم  . فرد خبره که طب سوزنی اسکالپ سر  انجام دادی میشه اسم و آدر ...

من پیش کسی ک انجام میدادم ادرسشو گم کردم و شماره رو چون جابجا شد نتونستم پیدا کنم . ولی تو قم هستن و باید ببینین از شاگردانشون تو شهر شما کی هست . ولی تحقیق کنین خبره باشه