2777
2789
فداتشم اصلا چیز سختی نیس اون زمان منو مادرم همممش گریع میکردیم انقد سخت گرفته بودیم اما اونطور سخت ن ...

شکاف کام دو طرفه عمل بشه خوب میشه؟؟؟من دارم دق میکنم دخترم بیست روزه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥰دلم میخواد تا بچم کوچیکه و چیزی متوجه نمیشه همه ی مشکلاتش ان شاءالله حل بشه ..چون وقتی بزرگ میشن ت ...

سلام کوچولوت رو عمل کردی؟؟؟دختر منم بیست روزه شکاف کام داره...میتونم ازت کمک بگیرم؟؟

جراحی شکاف کام و لب خیلی جراحی حساسی هستش،  به نظرم حتما باید توسط پزشک فوق تخصص انجام بشه. من ...

سلام من دخترم ۲۰ روزش هست شکاف کام داره...میشه یکم راهنماییم کنی...از دکتر راضی بودی؟؟عملش چجوری بود؟

شکاف کام دو طرفه عمل بشه خوب میشه؟؟؟من دارم دق میکنم دخترم بیست روزه...

اررررره عزیزم خیالت راااحت خواهرم انقد بدجور بود کامش کاااامل شکاف داشت داغون 

عمل کرد عالی شد فقط دکتر خوب انتخاب کن

خدادروشکرگلم خیلی برات خوشحال شدم .تازه گی عمل کردین؟یا پارسال؟بعدعمل چندروزبستری میکنن؟

ممنون عزیز...

مهرماه سال پیش عمل شده..

دختر من مشکل بیهوشی داشت واسه همین یه شب ای سیو بستری شد یه شبم تو بخش...

دو روز خداروشکر حالش خوب بود مرخص کردن.

من پیش کسی ک انجام میدادم ادرسشو گم کردم و شماره رو چون جابجا شد نتونستم پیدا کنم . ولی تو قم هستن و ...

سلام مهتاب خانم  
ببخشید مزاحم وقت تون شدم.  میخوام برای بچم انجام بدم چون بعد عمل شکاف کام نمی تونه لب هاشو پر باد کنه  . خیلی نگرانشم گفتی ادرس و نام دکتر گم کردی فقط نامش را بخاطر بیاری بسیار سپاسگزارتم. توروخدا کمکم کنید.   اسم دکتره  در قم  آقای دکتر  رضا رستگار مقدم   بود ؟

من پیش کسی ک انجام میدادم ادرسشو گم کردم و شماره رو چون جابجا شد نتونستم پیدا کنم . ولی تو قم هستن و ...

مهتاب خانم عکس دکتر رضا رستگار مقدم  میزارم دکتر در قم که تب سوزنی اسکالب را انجام میده ببین خاطرتون یاری نمیکنه این دکتره بود یا نه ؟

سوالی داستین ازم بپرسین من خودم همین مشکل دارم و ۸ تا عمل داشتم و ۵تاش اشتباه بود

سلام  خانم مهتاب 

خوبید ؟  میشه لطفا در مورد جراحی های مربوط به شکاف کام  ازتون راهنمایی بگیرم ؟