2777
2789
سلام نه هنوز عمل نشده یکسالگی عمل میشه اگه وزن بگیره البته😔 وزنش خیلی کمه الان ۸ ماهشه ۶ کیلو نشده ...

برا ویزیت اصفهان حتما برین تیم مخصوص شکاف کام دارن البته فک کنم الان بقیه جاها هم تیمشون گسترده شده ولی با متد دکتر سامرلد برین جلو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوالی داستین ازم بپرسین من خودم همین مشکل دارم و ۸ تا عمل داشتم و ۵تاش اشتباه بود

سلام عزیز اره نوبت زدم ان شاالله برای عمل میبرمش اصفهان 

کارهای دکتر معمارزاده عالیه و یه شاگرد دارن ایشون به اسم دکتر محمد امید و ایشون هم عالین ..من پیش دکتر امید نوبت زدم و به روش دکتر سامرلند عمل میکنن خیلی کم پیش میاد صدا تو دماغی باشه الان بچهایی که میرن اصفهان عمل میکنن تو گروهای بچهای شکاف لب و کام هستن و با هم در ارتباطیم .حتی دکتر معمارزاده هم گروه دارن و ما سوالاتمون رو از ایشون میپرسیم و گروهای تغذیه و گفتار درمان هم که با تیم پزشکی شکاف کام کار میکنن بهمون کمک میکنن ..هیچ دکتری و هیچ جایی ندیدم به خوبی دکترای اصفهان عمل کنن .خیلی تحقیق کردم .تو استان خودمون کسایی که عمل میکردن بازهم کام باز شده بود و بعد از چند بار عمل مجبور شدن برن اصفهان و خداروشکر با یکبار عمل مشکلشون حل شد....

دختر من بجز شکاف کام کلیه لگنی داره و برگشت ادرار گرید۳...متأسفانه احتمال داره کلیه هم عمل کنه ولی شانس این طفلک من شرط عمل وزن گرفتن هستش که دختر من الان ۹ ماهشه ولی وزنش ۶ کیلوهم نشده😭😭 نمیخوام عملش عقب بیوفته بخدا دیگه خسته شدم به هر دری میزنم این بچه یکم وزن بگیره ولی انگار نه انگار

سلام عزیز اره نوبت زدم ان شاالله برای عمل میبرمش اصفهان  کارهای دکتر معمارزاده عالیه و یه شاگر ...

سلام عزیزم

چطوری نوبت بگیرم برای دکتر سامرلد؟

میشه لطفا بهم بگید🙏🙏

خدا خیرتون بده

سلام من خودم شکاف کام هستم و کلی اذیت شدم چون متولد ۷۱ هستم و درمان خوبی نبود ولی خداروشکر دکتر برای ...

مهتاب جان شکاف کامتون رو ک عمل کردید صحبت کردنتون چند درصد خوب شد؟؟؟

چه سالی عمل کردید هزینه اش چند تومن شد؟

سلام عزیز اره نوبت زدم ان شاالله برای عمل میبرمش اصفهان  کارهای دکتر معمارزاده عالیه و یه شاگر ...

سلام. من تعریف دکتر معمارزاده رو شنیدم. اما به نظرم یکی از بهترین پزشکان شکاف لب و کام دکتر عبدالجلیل کلانتر هرمزی هستن.. البته اگه بتونید از ایشون وقت بگیرید ‌ مطبشون سمت خیابان شریعتی و بلوار میرداماد هستش که تو بیمارستان پانزده خرداد هم که دولتی هستش عمل میکنن. انسانی خداشناس و با اعتقاد. در ضمن شکاف کام نرم عملی تقریبا راحت داره زیاد نگران نباشید

سلام. من تعریف دکتر معمارزاده رو شنیدم. اما به نظرم یکی از بهترین پزشکان شکاف لب و کام دکتر عبدالجلی ...

سلام عزیزم ممنونم من نوبت عمل گرفتم واسه اصفهان دکتر محمد امید 

دعا کنید ان شاءالله دخترم وزن بگیره و عملش عقب نیوفته 

مهتاب جان شکاف کامتون رو ک عمل کردید صحبت کردنتون چند درصد خوب شد؟؟؟ چه سالی عمل کردید هزینه اش چند ...

اره من ۸ تا عمل کردم ک ۵ تاش مشهد بود و گند زدن و ۳ بار اصفهان . ۲ بار اخر دکتر سامرلد عملم کردم سال ۹۰ و خیلی راضیم البته من بعد عملام حرف ب و ج رو باز مشکل داشتم خیلی گفتار درمانی رفتم ولی نشد ولی با طب سوزنی این دو تا حل شد و تازه توتستم لپامو باد کنم . دیگشده بود ارزو برام 

مهتاب جان شکاف کامتون رو ک عمل کردید صحبت کردنتون چند درصد خوب شد؟؟؟ چه سالی عمل کردید هزینه اش چند ...

ما چون اولین ها بودیم هزینه بیمارستان فقط دادیم .اصفهان ی تیم مخصوص شکاف کام دارد و فک کنم هزینه عمل شکاف کام الان سنگین نباشه