2777
2789
فداتشم اصلا چیز سختی نیس اون زمان منو مادرم همممش گریع میکردیم انقد سخت گرفته بودیم اما اونطور سخت ن ...

از استرس و نگرانی شیرم خشک شده دارم دق میکنم از وقتی به دنیا اومده هر روز دکترا میگن این مشکل رو داره و یه چیز جدید اضافه میشه من تو بارداری همه ی دارو ها و غربالگری هام رو رفتم و بچه سالم بود ولی الان میگن بچت یه کلیش تو لگنه و یکی سرجاشه و شکاف کام داره و احتمال در رفتگی لگن داره بخدا دارم نابود میشم

شکاف کام داره فقط یا لب شکری هم هست! اگر فقط یه شکاف کام ریز باشه عمل میکنن زود خوب میشه.. اگر کامل ...

نه فقط سقف دهنش اونم انتها نزدیک زبان کوچیک یه سوراخ داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دکترت صحبت کن زودترین زمان عمل که امکانش هست رو برات تعیین کنن.. بچه تو سن های کمتر بیشتر تایمش رو خوابه و عمل هم کنه زیاد اذیت نمیشی..هرچی بزرگتر بشه و عقلش برسه و کمتر بخوابه گریه میکنه اذیت میشی..

نه فقط سقف دهنش اونم انتها نزدیک زبان کوچیک یه سوراخ داره

نترس هیچی نیست..خوب میشه.. فقط تا جایی که میتونی شیر خودت رو بده..

شیر مادر آروم آروم میاد تو دهن بچه پر شیر نمیشه که تو سوراخ هم بره.. ولی شیشه بدی بچه یه مک میزنه تو حلق بچه پر شیر میشه ممکن از شکاف شیر بره داخل .. شیر مادر به ترمیم زخم ها کمک میکنه..

سلام خانومی دخترتونو عملش کردین الان حالش چه طوره

سلام نه هنوز عمل نشده یکسالگی عمل میشه اگه وزن بگیره البته😔

وزنش خیلی کمه الان ۸ ماهشه ۶ کیلو نشده بخدا نمیدونم دیگه چیکارش کنم

سلام من خودم شکاف کام هستم و کلی اذیت شدم چون متولد ۷۱ هستم و درمان خوبی نبود ولی خداروشکر دکتر برایان سامرلد ک عملم کرد خیلی بهتر شدم ولی حرف ب و ج رو هم ک بد میگفتم با طب سوزنی حل کردم میدونم عجیبه چون این متد خیلی تو تیران رایج نیست و نمیذارن رایج بشه چون گفتاردرمانی ها میخوابه . من خودم ب شدت از نظر روانی بخاطر سنم نمیتونستم گفنار درمانی رو بپذیرم ولی بازم خیلی رفتم بعد هر جلسه کارم گریه بود . با این طب سوزنی خداروشکر بهتر شدم الان کسی منو ببینه نمیفهمه شکاف کامم میگن سرما خوردی یکم تازه . اونم سوالی میپرسن .