2777
2789
عنوان

مامانم خیلی کینه ای و رو مخه

261 بازدید | 7 پست

دیوانه میکنه ادمو

دیروز خونه خالم بودیم میخاستن برن پاساژ گفتم  پس منم میام کتاب بخرم گفت نه رفتیم خونه خودمون  گفتم مامان اون سری ام همین شد دو هفته طول کشید تا کتاب بخرم ۵ ۶ تا از امتحانم بدون کتاب گذروندم

یهووو شروع کرد داد بیداد چرا دروع میگی غلط کردی بی چشم رو و نفهم و اینا

مگه ما نرفتیم ۳ ۴ تا کتاب خریدی گفتم منظورم امتحان قبلیا بود

(منظورم و غلط فهمیده بود) بعد شروع کرد فحش دادن و تحقیر کردن که لیاقت نداری

حالا امروز هی باهاش حرف میزنم مثل بررررج زهرمار

هی از بحث دیروز تیکه میندازه

از هفته قبلشم سر یه چیز دیگه قهر بود

الانم با بابام قهره 

کلا همش قهره

چیکارش گنم؟

خب تنهام تو خونه میام حرف بزنم باهاش میبینم مثل برج زهر ماره بیخیال میشم

نظرتون؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیپیکال نصف خانواده های ایرانی:

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            

الهی عزیزم،تک فرزندی؟اگه تک فرزندی خیلی کاربدی میکنه که باشما اینجوری رفتارمیکنه،یه روزبشین قشنگ باهاش صحبت کن،بگومامان من دوست ندارم اینجوری باهام رفتارکنی،مگه من کیودارم که این لحظه های مادردختری روازم دریغ میکنی،خواهش میکنم زودعصبانی نشوچون من نگران خودتم.اینارووهرچی که خودت میدونی باهاش حرف بزن وبعدم صورتشوببوس.اگه دیدی درست نمیشه دیگه وقتی قهرمیکنه مدام نروپیشش البته اگه مادرمقصربود،سعی کن وقتی قهرمیکنه بیشتربابابات بگی بخندی وحرف بزنی،اینجوری ازروی حسادتم که شده کم کم بخودش میاد